Στο κόκκινο τα ταμεία του Δήμου Πειραιά

17:16 11/12/2011 - Πηγή: 24wro
Η προκλητική αθέτηση των υποσχέσεων του... υπουργείου Εσωτερικών οδηγεί σε «στάση πληρωμών» και αν δεν βρεθεί λύση άμεσα τότε οι εργαζόμενοι στο Δήμο θα περάσουν «μαύρα» Χριστούγεννα.
Ο Δήμαρχος Πειραιά, κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος έχει στείλει το μήνυμα απ΄ ότι μάθαμε
τόσο στο υπουργείο Εσωτερικών όσο και στον «μεταβατικό» πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο για την κατάσταση που έχει οδηγήσει ο κ. Π. Κουκουλόπουλος το Δήμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες αν χρειαστεί ο Δήμαρχος θα ενημερώσει και τους πολιτικούς αρχηγούς που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρηση Παπαδήμου, για το πρόβλημα που αναμένεται να πάρει εκρηκτικές διαστάσεις τα επόμενα 24άωρα.
Ο κ.Β. Μιχαλολιάκος θα είναι ο πρώτος που προχωρά σε αυτή την κίνηση, καθώς η κυβέρνηση δεν μπορεί να εξαγγέλλει μόνο μέτρα και να υπενθυμίζει στους πολίτες τις υποχρεώσεις τους που αφορούν σε φόρους και χαράτσια. Πολύ εύστοχα λοιπόν ο Δήμαρχος Πειραιά έρχεται εγκαίρως να αναδείξει ένα κοινωνικό θέμα με πιθανά οδυνηρές συνέπειες για τους εργαζόμενους στο δήμο, που οφείλεται αποκελειστικά στην αβελτηρία και στην αναποτελεσματικότητα ορισμένων παραγόντων του υπουργείου Εσωτερικών.

newscode.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα