Στην Χέρτα ο Ότο Ρεχάγκελ

21:58 18/2/2012 - Πηγή: 24wro
Ο προπονητής με τον οποίο η Ελλάδα πανηγύρισε τη μεγαλύτερη επιτυχία στη σύγχρονη ιστορία της, ο Ότο Ρεχάγκελ...
είναι έτοιμος νε επιστρέψει στους πάγκους, για λογαριασμό της Χέρτα.

Είναι από τους λίγους γερμανούς, που όχι μόνο έχουν σεβαστεί την ιστορία της Ελλάδος, αλλά αποτελούν και μέρος της. Ο Οτο Ρεχάγκελ αποδεικνύει πως έχει ελληνική ψυχή και όχι γερμανική, αφού παρά τα 74 χρόνια του, προτίθεται να πραγματοποιήσει ένα ακόμη προπονητικό θαύμα.

Μετά το έπος του
2004 και την κατάκτηση του Euro από την εθνική μας, ο «Ρεχακλής» ετοιμάζεται να επιστρέψει στους πάγκους, αυτή τη φορά για χάρη της γερμανικής Χέρτα. Τελευταία του παρουσία ως προπονητής ήταν το 2010 στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής με την Ελλάδα, όμως η πρόκληση για τον έφηβο Ότο είναι μεγάλη, καθώς υπήρξε και παίκτης της ομάδας του Βερολίνου, από το 1963 έως το 1965.

Την ίδια ώρα, μια νέα σελίδα στην καριέρα του ανοίγει ο Γκους Χίντινγκ, ο οποίος, μετά τη λύση της συνεργασίας του με την εθνική Τουρκίας, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ζάμπλουτης Ανζί. Η ρωσική ομάδα δεν κατάφερε να κάνει κάτοικο Μακχαλά το Φάμπιο Καπέλο, όμως προσφέροντας συμβόλαιο 12 εκατομμυρίων ευρώ για ενάμιση χρόνο στον Χίντινγκ, αλλά και τη θέση του αντιπροέδρου, μάλλον δε δυσκολεύτηκε να τον πείσει, ώστε να γίνει ο νέος προπονητής του Σάμουελ Ετό.
Keywords
Τυχαία Θέματα