Στα παρασκήνια των Oscars

08:46 28/2/2012 - Πηγή: 24wro
Αν κάποιος προσέθετε την αξία των τουαλετών και των κοσμημάτων που φορέθηκαν τη βραδιά...
της απονομής των 84ων βραβείων των Oscars, τότε σίγουρα θα έβγαζε τον προϋπολογισμό μιας ολόκληρης ευρωπαϊκής χώρας! Πέρα από τις πραγματικά λαμπερές εμφανίσεις, που έλαμψαν στο κόκκινο χαλί, υπήρξαν αρκετά απρόοπτα που τράβηξαν την προσοχή και αρκετές φορές επισκίασαν τις βραβεύσεις.

Τα Oscar του ντυσίματος

Το protothema.gr δίνει τα δικά του
Oscars ενδυματολογίας, όσον αφορά τις εμφανίσεις των σταρς τη βραδιά της τελετής.

Αδιαμφισβήτητα το πρώτο βραβείο ανήκει σε τραγουδίστρια και όχι σε ηθοποιό, στην Jennifer Lopez, η οποία εμφανίστηκε με μια δημιουργία της Zuhair Murad. Στη δεύτερη θέση έρχεται η Angelina Jolie, με ένα φόρεμα του Versace, που έκοβε την ανάσα με το σχίσιμο που αναδείκνυε το υπέροχο πόδι της. Βέβαια δε μπορούμε να μην αναφέρουμε και την εξαιρετική εμφάνιση της Emma Stone, η οποία ήταν πραγματικά η "γυναικάρα με τα κόκκινα".

Στις καλές εμφανίσεις αξίζει να αναφερθούν και οι εξής: Sanra Bullock (Marchesa), Μichelle Williams (Louis Vuitton), Cameron Diaz (Gucci), Jessica Chastain (Alexander McQueen) και Gwyneth Paltrow (Tom Ford).

Παρασκήνια και απρόοπτα

Ελληνικό χρώμα στα Oscars έδωσε ο ελληνικής καταγωγής (βραβευμένος με Oscar πλέον) σκηνοθέτης, Αλεξάντερ Πέιν, ο οποίος όταν παρέλαβε το χρυσό αγαλματίδιο για το διασκευασμένο σενάριο, το αφιέρωσε στην μητέρα του, λέγοντας μπροστά στην κατάμεστη αίθουσα από τους αστέρες του Hollywood, "σ' αγαπώ".

Με ένα φιλί στο στόμα με τον Colin Firth γιόρτασε η Meryl Streep το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου, προκαλώντας έντονες συζητήσεις, μιας και οι δύο είναι παντρεμένοι.

Δύο μέλλουσες μαμάδες φωτογραφήθηκαν μαζί στο πάρτι του Elton John μετά την απονομή των βραβείων. Ο λόγος για τις Alessandra Ambrosio και Kourtney Kardashian.

Το γυμνό πόδι της ηθοποιού Αντζελίνα Τζολί, που έκανε αίσθηση το βράδυ της Κυριακής στην 84η τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, έχει γίνει το νέο "αστέρι" του διαδικτύου, αποκτώντας ακόμη και το δικό του λογαριασμό στο Twitter. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

Το Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας ανέλαβε να δώσει η Sandra Bullock και μπήκε για τα καλά στον ρόλο της παρουσίασης. Δεν μίλησε στα αγγλικά, αλλά σε μια δική της γλώσσα που θύμιζε κινέζικα και γερμανικά.

Ενώ χαμός επικράτησε στο πάρτι «Vanity Fair» μετά την τελετή. Πάνω από 400 μπουκάλια σαμπάνιας έρεαν άφθονα και 800 γκουρμέ γεύματα περίμεναν τους αστέρες.

Η Heidi Klum στο πάρτι του Elton John συνάντησε στα prive την Bar Rafaeli και την... χούφτωσε!
Keywords
Τυχαία Θέματα