Στα δικαστήρια πάει η κόντρα των αδερφών Gallagher

15:15 19/8/2011 - Πηγή: 24wro

Ακόμα μία επεισοδιακή σελίδα γράφτηκε για τις σχέσεις του Liam και του Noel Gallagher, άλλοτε ηγέτες των Oasis... O Liam Gallagher κατέθεσε μήνυση κατά του Noel για συκοφαντική δυσφήμιση, απατώντας έτσι στις πρόσφατες δηλώσεις του τελευταίου για την διάλυση των Oasis. O Noel
σε συνέντευξη του είχε πει πως το 2009 στο V Festival η μπάντα αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνιση της εξαιτίας hangover του Liam ενώ ακόμα ένα σημείο τεράστιας διαφωνίας ήταν η απαίτηση του Liam να προωθήσει μέσω περιοδείας τα φίρμα ρούχων του, Preety Green.
O Liam ισχυρίζεται πως τα παραπάνω ξεπέρασαν τα όρια και δεν του άφησαν άλλη επιλογή. «Αυτό που λέει ο Noel είναι ψέμα και θέλω να το ξέρουν όλοι όσοι ήταν στο V Festival. Η αλήθεια είναι πως είχα λαρυγγίτιδα και ήταν κάτι που το ήξερε από το πρωί ο Noel. Επίσης είναι ψέμα ότι τσακωθήκαμε για την Preety Green. Ποτέ δεν έγινε μία τέτοια συζήτηση μεταξύ μας».
Ο Liam Gallagher συμπλήρωσε, «Στο παρελθόν και οι δύο έχουμε πει κουβέντες αλλά αυτή τι φορά ο Noel ξεπέρασε τα όρια και αμφισβήτησε τον επαγγελματισμό μου. Το μόνο που θέλω είναι μία συγνώμη». 
Τα δύο αδέρφια  από τα πρώτα χρόνια των Oasis ήταν πάντα στα μαχαίρια αλλά από την διάλυση των Oasis και μετά δεν σταματάνε να ρίχνουν χολή ο ένας στον άλλο. Αναμένουμε την απάντηση του Noel.
Keywords
Τυχαία Θέματα