Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ κυκλώμα εκβιαστών

12:35 25/6/2011 - Πηγή: 24wro
Προετοίμαζαν  μια «εκρηκτική» νύχτα… Μια «στραβοτιμονιά» …
όμως  όχι μόνο τους χάλασε τα σχέδια, αλλά τους έστειλε και στα χέρια της αστυνομίας.
Τα ξημερώματα της Πέμπτης ένα αυτοκίνητο κινούταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην Καλλιρόης, όταν ξαφνικά ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε μια μεταλλική μάνδρα.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Κάποιοι περαστικοί αλλά και διερχόμενοι οδηγοί έτρεξαν να βοηθήσουν τους επιβάτες, αφού ήταν προφανές ότι κάποιοι είχαν τραυματιστεί.
Ξαφνικά, ανοίγει η πίσω πόρτα του αυτοκινήτου και βγαίνουν σχεδόν τρέχοντας από μέσα δύο νεαροί. Ο ένας φαίνεται
σα  να κρατά στα χέρια του κάτι. Το πετά στην μάνδρα και χάνεται μαζί με το «φίλο» του μέσα στο σκοτάδι.
Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα μια ισχυρή έκρηξη «σηκώνει στο πόδι» την περιοχή.
Μέσα σε λίγα λεπτά η οδός Καλλιρόης αποκλείεται από περιπολικά, ενώ στην περιοχή κλήθηκε και πυροτεχνουργός των Τ.Ε.Ε.Μ. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον οδηγό κ ι συνοδηγό  σε ημί – λιπόθυμη κατάσταση.
Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για δύο Αλβανούς,  οι οποίοι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της πρόσκρουσης.
Οι νεαροί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι αφου από στα υπολείμματα του αντικειμένου που εξερράγη βρέθηκε εκρηκτική ύλη.
Οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με μέλη συμμορίας εκβιαστών που σκοπό είχε να τοποθετήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό σε κάποιο κατάστημα ή αυτοκίνητο.
Αδιευκρίνιστος παραμένει ο ρόλος των δύο επιβατών του πίσω καθίσματος, οι οποίοι πρόλαβαν να εξαφανιστούν ενώ η αστυνομία αναμένει την βελτίωση της υγείας του οδηγού κ συνοδηγού, προκειμένου να προχωρήσει σε ασφαλέστερα συμπεράσματα σχετικά με την ταυτότητά τους, αλλά και για που προοριζόταν το εκρηκτικό πακέτο.

prionokordela
Keywords
Τυχαία Θέματα