Σώζεται η Τρίπολη... ο Μπαστία στον Ολυμπιακό

15:51 14/4/2011 - Πηγή: 24wro
Απίστευτο δημοσίευμα από την  Αργεντινή αναφέρει ότι ο Αστέρας  Τρίπολης μπορεί... να παραμείνει στην Σουπερλίγκα σε βάρος του Ηρακλή, ενώ στέλνει τον Μπαστία στον Ολυμπιακό. Ξέρουν κάτι περισσότερο η απλά οργιάζει η φαντασία τους;

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα Ole αναφέρει:

«Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα
έχει επηρεάσει και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό μπορεί όμως να αποβεί σε όφελος των Αργεντινών ποδοσφαιριστών. Γιατί; Ο Αστέρας έχασε την παραμονή του στην κατηγορία αλλά ελπίζει ότι  θα παραμείνει στην Σουπερλίγκα  γιατί η ΕΠΟ  είναι πιθανό να τιμωρήσει ορισμένες ομάδες . Γιατί αυτό;  Ο Ηρακλής (!) έχει οικονομικά προβλήματα και χρωστάει στους παίκτες του χρήματα για περισσότερο από έναν χρόνο . Αυτό αποτελεί μια  προοπτική ώστε ο Αστέρας να παραμείνει στην κατηγορία και να σωθούν οι Αργεντινοί ποδοσφαιριστές (!) 
Η απόφαση ακόμα δεν έχει παρθεί αλλά η ΟΥΕΦΑ θέλει να σφίξει τα λουριά από τον  Φεβρουάριο σε Ελλάδα, Κροατία, Βέλγιο. Ο Αστέρας που έχει πρόεδρο τον  Γιάννη Καϋμενάκη ελπίζει ότι συγκαταλέγεται μαζί με τον Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Ατρόμητο στις ομάδες που δεν έχουν κανένα πρόβλημα» αναφέρει το δημοσίευμα από την Αργεντινή.



Ο Μπαστία στον Ολυμπιακό.

Συνεχίζοντας την αναφορά του το σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται στην τυχη των αργεντινών ποδοσφαιριστών της Τρίπολης. «Ο Μπαστία θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, ο Ουριμπάρι θα πάει στην Βελγική Γκέρμινάλ. Αντίθετα θα παραμείνουν στην ομάδα : Καρέρα, Μπαρτολίνι και ο Φερνάντεζ  Φράνκου. Στην Τρίπολη σταυρώνουν τα χέρια τους , περιμένοντας την απόφαση της ΟΥΕΦΑ!» 
theplayer.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα