Σουηδία: Ντέρμπι μίσους στο «Ούλεβι»

09:35 22/6/2011 - Πηγή: 24wro
Το παιχνίδι ανάμεσα στη Γκέτεμποργκ και την Έλφσμποργκ, ξεχωρίζει στις δύο...
σημερινές αναμετρήσεις για την 13η αγωνιστική στην Σουηδία.


Οι γηπεδούχοι έχουν χάσει αρκετό έδαφος στην αρχή και θέλουν τη νίκη, σε αντίθεση με την Έλφσμποργκ που βρίσκεται στο -3 από την κορυφή. Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η ΑΙΚ αναμένεται να έχει εύκολο έργο φιλοξενώντας τη ντεφορμέ Νόρκεπινγκ.

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ-ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Γκέτεμποργκ: Ξεπέρασε άμεσα στην εντός έδρας συντριβή με 4-0 από την Τζουργκάρντεν η Γκέτεμποργκ, επικρατώντας εκτός έδρας 2-0 της Μιάλμπι. Με τη νίκη της
αυτή, έφτασε στους 17 βαθμούς και ισοβαθμεί με ΑΙΚ και Μάλμε. Επιστρέφουν από τιμωρία ο μέσος Μπιάρνασον (10 συμμ.) και ο αμυντικός Σβένσον (9 συμμ.), θα απουσιάσουν ο μέσος Σελάκοβιτς (9 συμμ.) και ο αμυντικός Γιόχανσον (2 συμμ).

Έλφσμποργκ: Ήττα μετά από τρεις σερί νίκες για την Έλφσμποργκ, εκτός έδρας με 1-0 από την Γκέφλε. Έντονα παράπονα για την διαιτησία του αγώνα, καθώς της ακυρώθηκε κανονικό γκολ στο τέλος του αγώνα. Αμφίβολοι για το ντέρμπι στο «Ούλεβι» οι μέσοι Σβένσον (10 συμμ.), Ισιζάκι (9/1) και Έρικσον (7/1), εκτός ο αμυντικός Γιόνσον (1 συμμ.).

Tips

*3 under και 3 over έχει στα 6 εντός έδρας παιχνίδια της η Γκέτεμποργκ

*4/6 under έχει στα εκτός έδρας παιχνίδια της η Έλφσμποργκ

*2 νίκες έχει εντός έδρας σε 6 παιχνίδια η Γκέτεμποργκ. Σε αυτά πέτυχε 2 γκολ

*2 νίκες σε 6 εκτός έδρας παιχνίδια έχει η Έλφσμποργκ. Σε αυτά δεν δέχτηκε γκολ

*4-3-2 είναι η παράδοση στο «Ούλεβι» τα τελευταία 9 χρόνια. Τα τρία πάντως τελευταία χρόνια η Γκέτεμποργκ έχει 3 νίκες με εντυπωσιακά σκορ (5-1, 4-0, 5-2)

ΑΙΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ-ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ

Αϊκ Στοκχόλμης: Την εκτός έδρας ήττα με 2-0 γνώρισε η ΑΙΚ από την Γκάις, ήττα που ήταν η τέταρτη στα έξι τελευταία παιχνίδια, ενώ ακόμα ψάχνει το πρώτο της τρίποντο μακριά από το σπίτι της (2 ισοπαλίες και 4 ήττες σε 6 παιχνίδια). Θέλει τη νίκη για να μην χάσει και άλλο έδαφος και έχει τον πρώτο λόγο στο «Ρασούντα» εκεί που έχει 5 νίκες σε 6 παιχνίδια. Τιμωρημένος ο επιθετικός Μπανγκούρα (12/3), τραυματίας ο μέσος Οζκάν, αμφίβολος ο τερματοφύλακας Τούρινα (10 συμμ.).

Νόρκεπινγκ: Έβδομο παιχνίδι χωρίς νίκη για τη Νόρκεπινγκ, που έμεινε στην εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία με τη Χέλσινμποργκ. Τελευταία νίκη στις 24/4 κόντρα στην Τζουργκάρντεν για τους φιλοξενούμενους που έχουν υποχωρήσει στην 11η θέση της βαθμολογίας. Επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Αϊντάρεβιτς (11/1), θα λείψουν όμως δύο βασικά στελέχη. Ο επιθετικός Θόρβαλντσον (12/4) και ο αμυντικός Φρίμπεργκ Ντα Κρουζ (12/2)

Tips

*5/6 εντός έδρας παιχνίδια της ΑΙΚ είχαν 2-3 goal

*5 νίκες και μία ήττα έχει η ΑΙΚ εντός έδρας. Στο παιχνίδι ε τη Γκέφλε που ηττήθηκε, ήταν το μοναδικό στο οποίο δεν σκόραρε στο «Ρασούντα».

*5/6 over έχει εκτός έδρας η Νόρκεπινγκ και έχει σκοράρει στα 4 εξ’ αυτών

Π
Keywords
Τυχαία Θέματα