Σουηδία: Δύσκολο τεστ για την πρωτοπόρο

09:16 18/7/2011 - Πηγή: 24wro
Η Κάλμαρ φιλοξενεί την πρωτοπόρο Χέλσινμποργκ στο σημαντικότερο από...
τα δύο ματς με τα οποία ολοκληρώνεται σήμερα η 17η αγωνιστική του σουηδικού πρωταθλήματος.


ΚΑΛΜΑΡ – ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ

Κάλμαρ: Υπέστη ήττα 3-2 εκτός έδρας από την Τρέλεμποργκ την προηγούμενη αγωνιστική. Τιμωρημένος είναι ο Βάστα και εκτός μάχης ι λαβωμένοι Ντραγκούσα, Σμίλι , Θορμπ και Αραχουουρί.


Χέλσινμποργκ: Έδειξε ότι είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο με την επιβλητική νίκη 3-0 επί της Τζουργκάρντεν την προηγούμενη αγωνιστική. Μοναδικός πονοκέφαλος για τον τεχνικό ¨της η διάσειση
του Πατρόνεν που θα τον εμποδίσει να δώσει το «παρών».


Tips

• Η Χέλσινμποργκ νίκησε 1-0 τον Μάιο εντός έδρας την αντίπαλο της. Πέρυσι η Κάλμαρ είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ στο γήπεδο της και πήρε ισοπαλία 0-0 εκτός. Η Κάλμαρ επικρατεί στις τέσσερις τελευταίες τους αναμετρήσεις στην «Γκουλφόγκελν Αρένα».


ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ


Τρέλεμποργκ :Κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα την Κάλμαρ επικρατώντας 3-2 εντός έδρας μία εβδφομάδα μετά την ήττα της με το ίδιο σκορ εκτός. Τιμωρημένος είναι για τη γηπεδούχο ο Κορόμα και εκτός μάχης οι λαβωμένοι άμπελσον, Μελάντερ, Φάκχρο και Νίλσον Γκιμάρ.


Γκετεμποργκ: Στους φιλοξενούμενους που προέρχονται από την εύκολη εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Σιριάνσκα ο Χισέν αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει τη μεταγραφή του στην Κλαμπ Μπριζ επειδή έγινε για 2η φορά πατέρας ενώ αντίθετα από την 1η Αυγούστου μεταπηδά στη Μιάλμπι ο επίσης επιθετικός Έρικσον. Ο τελευταίος όσο και ο Όλσον είναι αμφίβολοι εξ αιτίας τραυματισμού. Επέστρεψε με χατ-τρικ από τραυματισμό ο Σελάκοβιτς

Tips

* Το ματς του πρώτου γύρου στο Γκέτεμποργκ τέλειωσε 1-1 ενώ πέρυσι η Τρέλεμποργκ νίκησε 2-1 σ’ αμφότερες τις αναμετρήσεις τους. Από το 2007 όταν και επέστρεψε στα σαλόνια του σουηδικού ποδοσφαίρου η Τέλεμποργκ έχει τέσσερις νίκες έναντι δύο της αντιπάλου της ενώ τρία ματς έχουν τελειώσει ισοπαλία.



Πρόταση: Κάλμαρ – Χέλσινμποργκ 2 (2,07)
Τρέλεμποργκ – Γκέτεμποργκ Χ 2 ( 3,24 – 2,93)

bettv.gr
Keywords
Αναζητήσεις
ελληνες στο χελσινμποργκ σουηδιας
Τυχαία Θέματα