Σόου από Μίλαν! Κέρασε 4 στην Άρσεναλ...

23:57 15/2/2012 - Πηγή: 24wro
Total football δεν μπορεί να μην έπαιξε, η εμφάνιση της Μίλαν, όμως, κόντρα στην Αρσεναλ ήταν κάτι περισσότερο από...
ολοκληρωτική, αφού ακόμα και το 4-0 φαντάζει φτωχό σκορ για να περιγράψει την ανωτερότητα των μιλανέζων επί των λονδρέζων.

Τελικά οι κανονιέρηδες του Αρσέν Βενγκέρ δεν κατάφεραν να επαναλάβουν τον θρίαμβο της σεζόν 2007/08. Οχι μόνο αυτό, αλλά υπέστησαν και μια πολύ βαριά ήττα που τους ψαλιδίζει στο... απίθανο τις ελπίδες
για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το σόου των γηπεδούχων ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο: με μια γκολάρα του Πρινς Μπόατενγκ στο 15', όταν νίκησε τον Σέζνι με τρομερό γυριστό μέσα από την περιοχή, που... δεν βρήκε ποτέ τα δίχτυα, αφού χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι, τη μεταλλική βάση των διχτύων και πετάχτηκε έξω από το τέρμα.

Η άμυνα των λονδρέζων πελαγοδρομούσε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στο 38' ο Ζλάταν έκανε... πλάκα στον Σανιά, γύρισε στον Ρομπίνιο, ο οποίος από κοντά έγραψε με προβολή το 2-0.

Ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε τον Σέζνι με δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή στο 49' για το 3-0 και το πάρτι ολοκλήρωσε στο 79' ο Ιμπραϊμοβιτς, ο οποίος αφού κέρδισε το πέναλτι από τον Ντζουρού, ευστόχησε στην εκτέλεση για το 4-0!

Μίλαν: Αμπιάτι, Μεξές, Αμπάτε, Τιάγκο Σίλβα, Αντονίνι, Φαν Μπόμελ, Νοτσερίνο, Ζέεντορφ (12' Εμάνουελσον), Μπόατενγκ (70' Αμπροζίνι), Ρομπίνιο (84' Πάτο), Ιμπραϊμοβιτς
Αρσεναλ: Σέζνι, Σανιά, Βερμάελεν, Κοσιελνί (44' Ντζουρού), Ροζίτσκι, Αρτέτα, Ράμσεϊ, Σονγκ, Φαν Πέρσι, Γκιμπς (66' Τσάμπερλεϊν), Γουόλκοτ (46' Ανρί)
Keywords
Τυχαία Θέματα