ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Jessica Alba μέσω πλαστικών για χάρη του πρώην

06:26 9/8/2012 - Πηγή: 24wro

Σε μια σειρά πλαστικών επεμβάσεων πρόκειται να υποβληθεί μια νεαρή Κινέζα ώστε να μοιάσει στην ηθοποιό Jessica Alba και να...

“φέρει” πίσω τον πρώην σύντροφό της.

Σύμφωνα με το AFP, η 21χρονη μιλώντας σε τοπική εφημερίδα δήλωσε πως ήδη έχει συναντηθεί με πλαστικούς χειρουργούς σε κλινική της Κίνας οι οποίοι θα της κάνουν δωρεάν όλες τις εγχειρήσεις.

“Έχω πάρει την απόφασή μου. Δεν το κάνω μόνο για να επιστρέψει ο πρώην
σύντροφός μου αλλά και για μένα. Είμαι αδύναμος χαρακτήρας και θέλω να κάνω κάτι που θα με βοηθήσει στο χτίσιμο μιας δυνατής προσωπικότητας”, είπε η νεαρή κοπέλα.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης πως η 21χρονη θα πρέπει υποβληθεί σε βλεφαροπλαστική, ανόρθωση φρυδιών και ρινοπλαστική ώστε να μοιάσει στην Jessica Alba. Παρόλα αυτά δεν επιβεβαίωσε εάν τελικά θα πραγματοποιηθούν.

Ο λόγος που η 21χρονη επέλεξε να μοιάσει στην Jessica Alba οφείλεται στο γεγονός πως ο πρώην της ήταν μεγάλος θαυμαστής της ηθοποιού καθώς στους τοίχους του δωματίου του είχε κολλήσει φωτογραφίες της και την είχε ως φόντο στην οθόνη του κινητού του.

Μάλιστα, ο άνδρας της ζητούσε να βάφεται όπως αυτή -ακόμα και κατά τη διάρκεια του ύπνου- ενώ τα Χριστούγεννα της έκανε δώρο μια ξανθιά περούκα για να τη φορά συνέχεια.

Το ζευγάρι χώρισε όταν εκείνη δεν άντεξε να την κοροϊδεύουν οι περαστικοί και πέταξε κάτω την περούκα και τις ψεύτικες βλεφαρίδες.

“Τον αγαπώ τόσο πολύ. Γιαυτό έκανα πάντα αυτό που ήθελε. Δε θέλω να τον χάσω”, είπε χαρακτηριστικά η νεαρή Κινέζα.

 Cosmo.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα