ΣΟΚ: Τετράχρονο αγόρι βρέθηκε νεκρό σε αποσύνθεση σε κελάρι μετά απο δύο χρόνια

13:01 26/9/2011 - Πηγή: 24wro
Στη φωτογραφία, βλέπετε για πρώτη φορά, το πρόσωπο του αγοριού... του οποίου το σώμα βρέθηκε μετά από δύο χρόνια σε ένα κελάρι σε αποσύνθεση.
Ο πατέρας του τετράχρονου Hamzah Khan, κατηγόρησε χθες την αστυνομία και τις κοινωνικές υπηρεσίες κάνοντας λόγο για έναν ολόκληρο κατάλογο αποτυχιών που οδήγησε στο θάνατο το παιδί.
Ο Aftab Khan δήλωσε ότι οι αρχές «επέτρεψαν» στον γιο του για να «εξαφανιστεί», παραλείποντας να ελέγξουν τους ισχυρισμούς του ότι το αγόρι ζούσε εκατοντάδες χιλιόμετρα
μακριά.
Ο κ. Khan, 43ετών, ισχυρίστηκε επίσης ότι η αστυνομία είχε αγνοήσει τις πριν από τρία χρόνια προειδοποιήσεις του, ότι το αγόρι βρισκόταν σε κίνδυνο, αφού είχε αποκλειστεί κάθε επικοινωνία με τη μητέρα του.
Ο ίδιος δήλωσε στην Daily Mail: «Εάν οι υπηρεσίες της αστυνομίας και της κοινωνικής είχαν ακούσει εμένα τότε ο γιος μου θα ήταν ζωντανός σήμερα.»
Το άψυχο σώμα του μικρού Hamzah του ανακαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα σε ένα σπίτι στο Μπράντφορντ.
Ο κ. Khan δεν είχε δει τον Hamzah, και τον δίδυμο αδελφό του Hamzah, για τρία χρόνια, μετά από καταδίκη για ενδοοικογενειακή βία.
Ωστόσο, τόνισε ότι αυτός είναι ένας στοργικός πατέρας και συχνά μιλούσε με τα πιο μικρά παιδιά του στο τηλέφωνο. Πρόσθεσε ότι ήταν σε τακτική επαφή με τον γιο του Tariq και άλλα μεγαλύτερα παιδιά του, ηλικίας 13, 11 και 7, τα οποία δεν μπορούν να ονομαστούν.
Το περασμένο Σάββατο η πρώην σύζυγος του κ.Khan Amanda συνελήφθη αλλα στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείστηκε κάθε υποψία εναντίον της .
Keywords
Τυχαία Θέματα