ΣΟΚ: Σε γκέι μπαρ στα Κατεχόμενα συνελήφθη πρώην υπουργός της Κύπρου

09:05 15/10/2011 - Πηγή: 24wro
Σε δημόσιες ερωτικές περιπτύξεις εθεάθη ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Κύπρου...
Μιχάλης Σαρρής κατά τη διάρκεια ενός πάρτι σε γκέι μπαρ στα Κατεχόμενα όπου και συνελήφθη για προσβολή της δημοσίας αιδούς.


Σύμφωνα με τα Κυπριακά Μέσα Ενημέρωσης, ο κ. Σαρρής βρέθηκε να ερωτοτροπεί με έναν 15χρονο και έναν 18χρονο, γι' αυτό και η λεγόμενη τουρκοκυπριακή αστυνομία του πέρασε χειροπέδες.

Ο πρώην υπουργός κατηγορείται επίσης και για «σεξουαλική σχέση ενάντια στους νόμους της φύσης», κατηγορία που θεωρείται βαριά για τους νόμους του ψευδοκράτους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα κατεχόμενα όπως τουλάχιστον αυτές διαρρέουν από τη λεγόμενη αστυνομία, είναι η δεύτερη φορά που συλλαμβάνεται στα κατεχόμενα ο κύριος Σαρρής για παρόμοιο αδίκημα.

Την πρώτη φορά, η παράνομη σύλληψή του έγινε πριν από 5 ή 6 χρόνια με την κατηγορία ότι προέβη σε άσεμνες πράξεις, του έγιναν ιδιαίτερα αυστηρές συστάσεις και αφέθηκε ελεύθερος διότι δεν επρόκειτο για ανήλικο.

Όπως μεταδίδουν τα Κύπριακά μέσα ενημέρωσης, για τον κ. Σαρρή έχει εκδοθεί εναντίον του διάταγμα τριήμερης κράτησης, ενώ έχει οδηγηθεί ενώπιον του λεγόμενου δικαστηρίου στα Κατεχόμενα.


Keywords
Τυχαία Θέματα