ΣΟΚ: Έσφαξαν πρώτα το παιδάκι και μετά τον σκότωσαν

16:06 6/12/2011 - Πηγή: 24wro
Στην τελευταία κλήση που δέχτηκε στο κινητό του τηλέφωνο ο 35χρονος Φιλίπ Μεζάι, πριν βρεθεί άγρια δολοφονημένος μαζί με το...
μόλις δύο ετών αγοράκι του, στην Καλαμάτα, εκτιμούν οι διωκτικές αρχές ότι βρίσκεται η άκρη της σκοτεινής υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι αστυνομικές αρχές έχουν ζητήσει από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών του 35χρονου πατέρα, καθώς εκτιμούν ότι εκεί βρίσκεται το «μυστικό» του στυγερού
εγκλήματος.

Η σύζυγος του άτυχου άντρα πριν φύγει για την Αλβανία για να τον θάψει μαζί με το αγοράκι της, τον μικρό Κέρι, στην κατάθεσή της φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς ότι λίγη ώρα πριν από τη δολοφονία είχε δεχτεί ένα περίεργο τηλεφώνημα στο κινητό του τηλέφωνο.

Οπως σημείωσε η γυναίκα, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, ενώ βρισκόταν στο μάζεμα των ελιών, κάποιος τον πήρε τηλέφωνο και του ζήτησε να συναντηθούν αμέσως. Το τηλεφώνημα τον αναστάτωσε, αλλά όταν τον ρώτησε τι συμβαίνει, ο 35χρονος την καθησύχασε λέγοντάς της ότι έπρεπε να συναντήσει έναν γνωστό του.

Ετσι έφυγε με το αυτοκίνητό του και πήρε μαζί και το αγοράκι τους για βόλτα. Το γεγονός αυτό μαρτυρά πως ο 35χρονος δεν πίστευε ότι κινδυνεύει. Εκτοτε τα ίχνη τους χάθηκαν, μέχρι που η αστυνομία τούς βρήκε δολοφονημένους, αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Οι διωκτικές αρχές εκτιμούν ότι το συγκεκριμένο τηλεφώνημα έγινε από τον δολοφόνο, ο οποίος μπήκε στο αυτοκίνητο του 35χρονου και άρχισε να τον εκβιάζει. Μάλιστα θεωρούν πολύ πιθανό το ανθρωπόμορφο τέρας να έσφαξε πρώτα τον μικρό Κέρι. Να έβαλε το αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό του παιδιού για να αποσπάσει από τον πατέρα τις πληροφορίες που ήθελε και να το σκότωσε για να δείξει στον 35χρονο ότι ήταν αν αποφασισμένος για όλα. Επειτα πυροβόλησε και τον ίδιο στο κεφάλι.

Οπως ανέφερε στην «Espresso» ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας, ταξίαρχος Βασίλης Γεωργακόπουλος: «Από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε αυτό το φρικτό έγκλημα δεν σταματήσαμε ούτε λεπτό να συγκεντρώνουμε στοιχεία που θα μας οδηγήσουν στα ίχνη του δολοφόνου. Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και ίσως σύντομα φτάσουμε στα ίχνη του δράστη».

Και πρόσθεσε: «Ολα τα ενδεχόμενα είναι ακόμη ανοιχτά και δεν αποκλείεται τίποτα. Πάντως από τις αλβανικές Αρχές, όπου ζούσε η οικογένεια του 35χρονου, δεν προκύπτει να είχαν παρελθόν ούτε ο ίδιος ούτε κάποιο μέλος της φαμίλιας του».

Οι έρευνες συνεχίζονται με καταθέσεις μαρτύρων τόσο από το φιλικό όσο και από το επαγγελματικό περιβάλλον του Φιλίπ Μεζάι. Ο 35χρονος ήταν έμπειρος αναβάτης σε ιπποδρομίες, ενώ, όπως διαπιστώθηκε, αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και προσπαθούσε να βρίσκει πάντα μεροκάματο για να μπορεί να ζει την οικογένειά του.
Keywords
Τυχαία Θέματα