Σοκ από τις δύο αυτοκτονίες λόγω χρεών μέσα σε 48 ώρες

00:37 9/12/2011 - Πηγή: 24wro

Σοκ έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Πτολεμαΐδας...

η απόφαση δύο συμπολιτών τους να βάλουν τέλος στη ζωή τους, για να γλιτώσουν από τον εφιάλτη των χρεών.

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές μέσα σε 48 ώρες δύο άνδρες ηλικίας 37 και 58 ετών οδηγήθηκαν στο απονενοημένο διάβημα, καθώς αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ο 37χρονος, μάλιστα, έστειλε ένα SMS στο κινητό τηλέφωνο της νύφης του ανακοινώνοντάς της την απόφασή του να βάλει τέλος στη ζωή του. Συγγενείς του αυτόχειρα βρίσκονταν μαζεμένοι σε σπίτι για να
γιορτάσουν την ονομαστική γιορτή φιλικού τους προσώπου, όταν ξαφνικά ακούστηκε ο ήχος από το κινητό τηλέφωνο και είδαν την γυναίκα να παγώνει...

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο αδελφός του που έτρεξε στο διαμέρισμα του 37χρονου στο κέντρο της Πτολεμαΐδας. Ηταν, όμως, ήδη πολύ αργά… Τον βρήκε απαγχονισμένο από μια αυτοσχέδια αγχόνη! Δίπλα στο άψυχο σώμα του υπήρχε ένα σημείωμα που εξηγούσε ότι πήρε τη μοιραία απόφαση γιατί δεν άντεχε άλλο να τον κυνηγούν οι τράπεζες για τα χρέη του!

Τέλος στη ζωή του με τον ίδιο ακριβώς τρόπο έδωσε και ένας 58χρονος στο Προάστιο Εορδαίας. Τον άτυχο άνδρα βρήκε απαγχονισμένο στο γκαράζ της κατοικίας του η ίδια του η κόρη, η οποία υπέστη σοκ.

Στο σημείο έσπευσαν γείτονες, οι οποίοι και ειδοποίησαν τις αρχές. Η αστυνομία ερευνά και τα δύο τραγικά περιστατικά, ωστόσο απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και αποδίδει την πράξη τους σε αυτοχειρία για οικονομικούς λόγους.
Keywords
Τυχαία Θέματα