ΣΟΚ: Έκαναν βουντού σε διάσημη ηθοποιό για να μην αποκτήσει παιδί!

04:41 24/7/2013 - Πηγή: 24wro


Η Κατερίνα Βελούδου, πρώην μοντέλο και νυν μελλοντολόγος, έχει μπει βαθιά στην εξόντωση του κυκλώματος σατανιστών και...

μαύρης μαγείας και μετά από τις τελευταίες αποκαλύψεις της στην News την περασμένη εβδομάδα συνεχίζει να μας εξιστορεί νέα στοιχεία ανθρώπων από το χώρο του θεάματος που κατέφυγαν σε αυτήν προκειμένου να σώσουν τη ζωή τους.

«Τα μονοπάτια της μαύρης μαγείας είναι για πολλούς εξυπνάδα, για άλλους πάλι είναι μόδα, για τους περισσότερους
όμως είναι το βήμα προς την επιτυχία, τη διασημότητα, την αναγνώριση», λέει η Κατερίνα Βελούδου στην εφημερίδα και συνεχίζει: «Ηθοποιοί, τραγουδιστές, μεγαλοδικηγόροι, γιατροί και όχι μόνο… παιδιά της διπλανής πόρτας και άνθρωποι υπεράνω υποψίας, παιδιά ηλικίας 18-25 ζητούν μύηση για δόξα και αναγνωρισιμότητα».

Τα γεγονότα συγκλονίζουν και πολλές φορές σοκάρουν, όμως εκείνη είναι πολύ συγκεκριμένη και απόλυτη. Οι περισσότεροι εξάλλου από αυτούς που ασχολούνται με τη μαύρη μαγεία ανήκουν στο χώρο του θεάματος, αφού εκείνο που αποζητούν όσο το δυνατόν συντομότερα είναι προβολή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

«Του είχαν πάρει τα μέτρα…»

«Πολλές είναι οι περιπτώσεις που έρχονται για βοήθεια και προσπαθούν να ξεφύγουν από τα πλοκάμια της μαύρης μαγείας. Θα μπορούσα να διηγηθώ πολλά περιστατικά που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια με επώνυμους, θα περιοριστώ όμως σε κάποια και θα παρακαλέσω κανένας να μην παίζει με αυτά, όσο και αν οι υποσχέσεις είναι δελεαστικές. Μια φορά ήρθαν και μου ζήτησαν να σώσω έναν ηθοποιό πολύ γνωστό, ο οποίος είχε μυηθεί και αποδεχτεί το σατανισμό. Ήθελε να ξεφύγει επειδή το μετάνιωσε, τον ρώτησα λοιπόν αν είχε τελειώσει η μύηση ή αν ακόμα τον φώναζαν Νεόφοιτο… Έτσι αποκαλούν αυτούς που τώρα ξεκινάνε για να πάρουν το βάπτισμα και μετά από αυτό ανήκουν στον κύκλο. Εκείνος μου απάντησε ότι του είχαν πάρει και τα μέτρα, όπως κάνουν, και μάλιστα είχε κάνει συμβόλαιο με τον Σατανά. Το θεωρούσε παιχνίδι, όταν εγώ του είπα ότι δεν μπορούμε να το σπάσουμε. Το αποτέλεσμα ήταν άσχημο φυσικά, γιατί δεν άργησε να πεθάνει από ανεξήγητη αιτία, εγώ όμως ήξερα το γιατί, ενώ οι άλλοι αναρωτιόντουσαν».

Ένας χρόνος προσευχής

Η μελλοντολόγος Κατερίνα Βελούδου υποστηρίζει ότι η περίοδος αυτή είναι πολύ δυνατή για τέτοιες μαγείες και συνεχίζει: «Δυστυχώς για μας, όταν είναι τόσο προχωρημένη η κατάσταση, δεν μπορείς να προλάβεις να κάνεις κάτι το αποτελεσματικό, είναι πολύ σπάνιο. Τα τελευταία χρόνια έχουμε μια έξαρση στη μαγεία αλλά και το σατανισμό…. Τι να πρωτοθυμηθώ… Άλλη περίπτωση είναι εκείνη μιας επίσης γνωστής ηθοποιού που της είχαν κάνει βουντού για να μη συλλάβει μωρό. Μια πρώην του συντρόφου της πλήρωσε για να μη δει ποτέ ευτυχία το ζευγάρι.

Όταν ανέλαβα αυτή την υπόθεση, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είχε φτάσει και στο σημείο του δαιμονισμού για να καταφέρει το σκοπό της. Μου πήρε ένα χρόνο προσευχής, διαλογισμού και απέραντης πίστης για να τα καταφέρω. Και σήμερα, μετά από 8 χρόνια που έχει δύο παιδάκια, το πρώτο πράγμα που φωνάζω είναι να έχει πίστη στον Θεό. Να προστατεύουμε την ψυχική υγεία των παιδιών μας και να τους μαθαίνουμε την αγάπη και την αληθινή πίστη στον Μεγαλοδύναμο και τους αρχαγγέλους μας.

Το χειρότερο, βέβαια, από αυτά που μου έχει μείνει και θα το επαναλάβω ακόμα μια φορά, είναι ο θάνατος ηθοποιού που πίστεψε τη σύντροφό του και εκείνη τον βούτηξε στα μονοπάτια του σατανισμού. Το μόνο που κατάφεραν ήταν το παιδί να φοβηθεί, να θέλει να ξεφύγει και δυστυχώς, χωρίς να μπορώ να το σώσω, να φύγει με ανεξήγητο τροχαίο. Και εκείνοι που ξέρουν, γνωρίζουν καλά ότι θα έχουν φρικτό θάνατο, γιατί έτσι είναι… Όλα γυρίζουν πάνω σε αυτόν που το ξεκίνησε, γιατί αυτό είναι το τίμημα».
Keywords
Τυχαία Θέματα