Σοφία Βόσσου: Μιλάει για τον Λούκα

13:51 18/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η Σοφία Βόσσου μίλησε για τη φετινή συμμετοχή μας στην Eurovision στην κάμερα του «Super Star» και... εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον Λούκα.

Η γνωστή μουσικός παραδέχθηκε ότι η εμφάνιση της Ελλάδας στη φετινή Eurovision
της άρεσε: «Μου άρεσε πάρα πολύ. Ο Λούκας μού άρεσε πολύ. Έχει πολύ ωραία φωνή, ήταν πολύ καλά στημένος πάνω στη σκηνή κι έβγαλε την ψυχή του. Μου άρεσε επίσης ο συνδυασμός του τραγουδιού, το βρήκα μια πολύ ωραία συμμετοχή της Ελλάδας». Δεν δίστασε, επίσης, να πει ότι το τραγούδι μπορεί να άξιζε και την πρωτιά.

Με αφορμή τις δηλώσεις της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου -θεωρούσε τη συμμετοχή του Stereo Mike περιττή και ότι το γεγονός αυτό μπορεί να μας στέρησε την πρώτη θέση-, η Σοφία Βόσσου διαφώνησε, λέγοντας: «Πώς είναι αρκετή η ερμηνεία του Λούκα; Αφού το τραγούδι αυτό έχει δυο “πόδια”! Έχει τη συμμετοχή του Stereo Mike με αυτό το ύφος και τη συμμετοχή του Λούκας με ένα άλλο ύφος. Πώς γίνεται να είναι περιττή; Άρα μιλάμε για άλλο τραγούδι. Δηλαδή μιλάμε να έχουμε ένα ολοκληρωμένο ζεϊμπέκικο με άλλη μουσική και άλλο στιλ. Όχι, δε νομίζω ότι αυτό στέκει».

Τέλος, η Σοφία Βόσσου απάντησε στο αν ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι ο Λούκας προέρχεται από μουσικό ριάλιτι: «Όχι, γιατί να με ενοχλεί; Θα είχα ένσταση, αν ο Λούκας ήταν άφωνος και ατάλαντος. Το παιδί έχει πάρα πολύ ωραία φωνή, πολύ ωραίο στήσιμο και είναι ένα εξαίρετο παλικάρι. Γιατί να μην πάει ένας νέος άνθρωπος; Και τι είναι τα talent show, για να τα κατακρίνουμε; Όταν βγαίνει ένα παιδί με φωνή, εμένα δεν με ενδιαφέρει από πού βγαίνει. Με ενδιαφέρει ότι βγαίνει ένας νέος άνθρωπος, λαμπερός και ωραίος».
Keywords
Τυχαία Θέματα