Σ.ΜΙΣΡΑΧΙ: Έχει φτιάξει απίστευτη ομάδα ο Γιαννακόπουλος

09:57 5/4/2012 - Πηγή: 24wro
Το καπέλο στον Παύλο Γιαννακόπουλο έβγαλε ο Σιμόν Μιζράχι, αποθεώνοντας τον ισχυρό άνδρα...
της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Το αφεντικό της Μακάμπι Τελ Αβίβ μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη» και αναφέρθηκε τόσο στον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον οποίο και χαρακτήρισε ως έναν από τους ισχυρότερους ηγέτες του παγκόσμιου μπάσκετ, αλλά και στον πέμπτο αγώνα των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑμε φόντο ένα εισιτήριο για το final 4 της Euroleague
στην Κωνσταντινούπολη.

Αναλυτκά τα όσα δήλωσε:

Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο: «Ο κύριος Γιαννακόπουλος είναι ένας από τους ισχυρότερους ηγέτες στην Ευρώπη. Αυτός ο άνθρωπος έχει καταφέρει να φτιάξει μία απίστευττη ομάδα με αμέτρητες επιτυχίες στην Ευρώπη, ενώ δεν μοιάζει να τον αγγίζει η κρίση. Ακόμα και τώρα που στην Ελλάδα τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά συνεχίζει και κρατάει την ομάδα του σε πολύ υψηλά επίπεδα. Συνεχίζοντας, ουσιαστικά, να κάνει ότι έκανε όλα τα προηγούμενα 30 χρόνια που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. Τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του. Είναι πολύ καλός μου φίλος».

Για το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης: «Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε την πρόκριση στην έδρα μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Εγώ πιστεύω ότι θα μπροούσαμε να είχαμε πάρει ένα ακόμα παιχνίδι αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και πήρε την νίκη στο ματς της προηγούμενης Πέμπτης, κάνοντας το 2-2 στην μεταξύ μας σειρά. Τώρα έχουμε μία ακόμα ευκαιρία. Η σειρά μας με τον Παναθηναϊκό είναι η καλύτερη στο πρωτάθλημα. Άλλωστε είναι η μόνη που έφτασε στα 5 ματς».

Για την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο ΟΑΚΑ: «Ξέρω πολύ καλά ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για εμάς, αλλά θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να πετύχουμε στον στόχο μας. Είναι δεδομένο ότι θια είναι πολύ δύσκολο γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα ενώ και η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα είναι πολύ «καυτή» για εμάς. Αυτό όμως είναι κάτι το οποίο δεν θα πρέπει να το σκεφτόμαστε την ώρα του αγώνα».

Τέλος, για το τι θα πει στους παίκτες της ομάδας του πριν τον αγώνα: «Δεν ξέρω ακόμα τι θα πω στους παίκτες της ομάδας μου πριν από το ματς. Είναι κάτι το οποίο θα το σκέφτομαι μέχρι την στιγμή που θα μπούμε στα αποδυτήρια για τελευταία φορά. Θα το σκεφτώ καλά και μπορεί να το μάθετε μετά».

Sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα