Σκούπα της ΕΛ.ΑΣ στην Πελοπόννησο

22:47 13/3/2012 - Πηγή: 24wro
Ευρεία αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ στο...
πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, από χθες το βράδυ έως σήμερα το πρωί, η οποία επικεντρώθηκε στις Περιφέρειες Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, από τις αντίστοιχες Αστυνομικές Διευθύνσεις, με τη συμμετοχή αστυνομικών από διάφορες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό ατόμων και οχημάτων, ενώ προσήχθησαν συνολικά 69
άτομα και συνελήφθησαν 12. Τα άτομα που συνελήφθησαν είναι, ένας Έλληνας για ναρκωτικά, ένας Έλληνας ΡΟΜΑ για κλοπή, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα και 8 αλλοδαποί, γιατί διέμεναν παράνομα στην Χώρα.
Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 38 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και 10 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού. Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, κατασχέθηκαν, ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης 0,1 γραμμαρίων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 0,3 γραμμαρίων, καθώς και 1.750 πλακίδια οικοδομής και έξι 6 σάκοι κόλλας πλακιδίων, ως προερχόμενα από κλοπή. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών. Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και την καταστολή της εγκληματικότητας.

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα