Σκωτία Πρέμιερ: Έχουν …καρδιές οι πρωταθλητές;

12:10 7/5/2011 - Πηγή: 24wro
Το πιθανότατα δυσκολότερο μέχρι το τέλος τεστ της (για το αν θα αξιοποιήσει το... απροσδόκητο δώρο που της έκανε η αιώνια αντίπαλος Σέλτικ με το να πετάξει την περασμένη Τρίτη στα σκουπίδια το πλεονέκτημα του αγώνα λιγότερο που είχε στη διάθεση της χάνοντας από την Ινβερνές) καλείται να περάσει σήμερα η πρωτοπόρος Ρέιντζερς η οποία υποδέχεται στο «Άϊμπροξ» την 3η της βαθμολογίας Χαρτς για την 36η αγωνιστική της σκωτσέζικης Πρέμιερ.


ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ- ΧΑΡΤΣ


ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ:Στους γηπεδούχους ελπίζουν ότι θα επιστρέψει
στην αποστολή έπειτα από μακρόχρονη απουσία έπειτα από επέμβαση στο γόνατο ο διεθνής μέσος Λι ΜακΚάλοχ. Κατά τα άλλα ο Γουόλτερ Σμιθ δεν έχει νέα προβλήματα αλλά παραμένουν εκτός μάχης οι εδώ και καιρό λαβωμένοι Βάις, Μπάρτλεϊ και Μπρόουντφουτ.  Οι «διαμαρτυρόμενοι» στοχεύουν στην 6η της νίκη στα τελευταία τους επτά ματς (μοναδικό μη νικηφόρο παιχνίδι η ισοπαλία εντός έδρας με τη Σέλτικ πριν από δύο εβδομάδες) που θα τους φέρει πιο κοντά στην επιτυχημένη υπεράσπιση του περυσινού τους τίτλου.

ΧΑΡΤΣ: Στην ομάδα του Εδιμβούργου υπάρχουν σοβαρές ελπίδες να επιστρέψουν από προβλήματα στους κοιλιακούς και τον αστράγαλο αντίστοιχα οι  Άντι Γουέμπστερ και Λι Γουάλας. Από την πλευρά του ο  Άντριου Ντράιβερ είναι στη διάθεση του προπονητή του για τελευταία φορά πριν υποβληθεί την προσεχή Τρίτη σ’ επέμβαση κοίλης, ο Ρούντι Σκάτσελ επίσης θα είναι στην αποστολή παρά το επίμονο πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα, ενώ το άγνωστο προσωπικό πρόβλημα που κράτησε τον Μάριαν Κέλο εκτός στην ισοπαλία με την Κιλμάρνοκ την περασμένη εβδομάδα ίσως τον εμποδίσει ξανά να δώσει το «παρών». Απόντες σίγουρα θα είναι τόσο ο τιμωρημένος  Ισμαέλ Μπουζίντ όσο και οι λαβωμένοι εδώ και καιρό Σούσο Σαντάνα , τζέισον Τόμπσον, Καλούμ Έλιοτ και Κέβιν Κάιλ. Οι «καρδιές» που σχεδόν σίγουρα θα διατηρηθούν μέχρι το τέλος στην 3η θέση μετρούν πέντε σερί ισοπαλίες ενώ στο αμέσως προηγούμενο από αυτό το διάστημα ματς είχαν επικρατήσει 3-2 εντός έδρας της Σεντ Μίρεν.



ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ- ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ

ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ: Στους γηπεδούχους στην μακρά λίστα των λαβωμένων προστέθηκαν και τα ονόματα των Μάικλ Πάτον και Πίτερ Πόουλερ. Ο πρώτος αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν εξ αιτίας προβλήματος στους προσαγωγούς ενώ ο δεύτερος έχει ελπίδες να επιστρέψει την προσεχή Τρίτη κόντρα στην  Σεντ Μίρεν. Εκτός μάχης για την Αμπερντίν ήταν ήδη και οι  Άντριου Κοντσταντίν, Πολ Χάρτλεϊ, Ρόρι Μακ Αρντλ,  Ντέιβιντ ΜακΚάνι, Σκοτ Βέρνον, Γιόαν Φόλι και Ντάρεν Μάκι ενώ αντίθετα ο Φρέιζερ Φίβι ίσως καθίσει στον πάγκο για πρώτη φορά έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό χιαστών που υπέστη τον περασμένο Αύγουστο. Είναι αήττητη στα τελευταία της δύο παιχνίδια αλλά ο απολογισμός στα έξι πιο πρόσφατα είναι τέσσερις ήττες, μία ισοπαλία και μόλις μία νίκη.

ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ: Στους «αγίους» επιστρέφουν από τιμωρία τόσο ο έμπειρος Μάικλ Ντάμπερι όσο και ο Στίβεν Άντερσον καθώς εξέτισε ποινές δύο αγωνιστικών. Εκτός μάχης για το υπόλοιπο τ
Keywords
Τυχαία Θέματα