Σκόραρε ο Βέλλιος

00:20 18/9/2011 - Πηγή: 24wro
Με γκολ του Απόστολου Βέλλιου στο 84ο λεπτό, η Έβερτον…
έφτασε στη νίκη-ανατροπή επί της Γουίγκαν. Αντίθετα, η Άρσεναλ αν και προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, γνώρισε την ήττα από την Μπλάκμπερν με 4-3.Ο Έλληνας άσος σκόραρε με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από σέντρα του Χίμπερτ, χαρίζοντας στα "ζαχαρωτά" την δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Να σημειωθεί πως ο νεαρός "κιτρινίστηκε" τέσσερα λεπτά μετά το τέρμα του, για αντιαθλητική ενέργεια που έκανε πάνω στον φαν Άανχολτ.


Η Γουίγκαν είχε
προηγηθεί στο 31' με τον ντι Σάντο, ενώ η Έβερτον είχε ισοφαρίσει δύο λεπτά αργότερα με τον Γιαγκιέλκα. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ντρέντε, ο οποίος σκόραρε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων.


Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, Άρσεναλ τα μούσκεψε στο "Ιγουντ Παρκ" γνωρίζοντας την ήττα με 4-3 από την Μπλάκμπερν.


Οι Λονδρέζοι προδόθηκαν από τις αμυντικές της αδυναμίες καθώς έβαλαν οι ίδιοι δύο φορές την μπάλα στα δίχτυα τους (μία ο Σονγκ και μία ο Κοσιελνί). Ετσι το προβάδισμα που πήρε δύο φορές (στο 10' με το γκολ του Ζερβινιό και στο 34' με τον Αρτέτα) πετάχθηκε στα σκουπίδια στο δεύτερο ημίχρονο όταν σε διάστημα 18 λεπτών δέχθηκε 3 γκολ.


Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Βενγκέρ ήταν να μειώσει σε 4-3 με το γκολ του Σαμάκ στο 85' και να χάσουν μεγάλες ευκαιρία για την ισοφάριση στο 92' με τον Μερτεσάκερ και στο 93' με τον φαν Πέρσι.
Keywords
Τυχαία Θέματα