Σ.ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: Η συμπεριφορά Νικολόπουλου χρήζει ιατρικής εξήγησης

20:22 14/7/2012 - Πηγή: 24wro
Έντονο παρασκήνιο αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος...
Ο Σίμος Κεδίκογλου απάντησε χθες στον Νίκο Νικολόπουλο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μega αποκαλύπτοντας παράλληλα και το παρασκήνιο μετά τη διαγραφή του βουλευτή Αχαΐας.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως ο χρήζει "ιατρικής εξήγησης" η συμπεριφορά του κ. Νικολόπουλου, αποκάλυψε ότι και μετά την παραίτησή του ο βουλευτής Αχαΐας ζητούσε από τον ίδιο να μην εμπλέξει την ιδιωτική του ζωή στην αντιπαράθεση.

"Είναι
πρωτοφανές" δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου "να σε παίρνει τηλέφωνο και να σου λέει ''σε παρακαλώ, μη γίνουν επιθέσεις στην ιδιωτική μου ζωή'' και να του απαντάς ότι για μας είναι τελειωμένη υπόθεση, εάν δεν δώσεις συνέχεια, δεν θα δώσουμε, δεν έχουμε κανένα σκοπό να ασχοληθούμε εμείς μαζί σου και την επόμενη μέρα να ξανακάνει την επίθεση που έκανε".

Ο Σίμος Κεδίκογλου έριξε φως και σε άλλες πτυχές του παρασκηνίου αφήνοντας αιχμές για τον Νίκο Νικολόπουλο λέγοντας "θα ήταν ενδιαφέρον να μάθαινε κανείς το τι έλεγε και τι παρακαλούσε πριν από τον σχηματισμό της κυβέρνησης ο κ. Νικολόπουλος και τι διαβεβαιώσεις έδινε".

parapolitika.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα