Σενάριο για τέλος με Χιμένεθ!

23:35 4/10/2011 - Πηγή: 24wro
 Ο Μανόλο Χιμένεθ παρουσιάζεται... (ξανά) στην πόρτα της εξόδου και όμως ο Σταύρος Αδαμίδης απαντάει: «Δεν λέμε τίποτα», απαξιώνοντας να ενημερώσει τον κόσμο της ΑΕΚ τι ακριβώς συμβαίνει, αύριο νέα, κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον της συνεργασίας των δυο πλευρών! Διαβάστε όλα τα δεδομένα...

Σενάριο σύμφωνα με το οποίο άλλαξαν τα δεδομένα στην υπόθεση παραμονής του Μανόλο Χιμένεθ κυκλοφόρησε που θέλει τον Ισπανό
τεχνικό να απομακρύνεται και να αντικαθιστάται από τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται (μα ούτε και διαψεύδεται) επισήμως από τη διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Αντ' αυτού ο Σταύρος Αδαμίδης στο ερώτημα αν ισχύουν τα συγκεκριμένα σενάρια απαντάει: «Δεν λέμε τίποτα», απαξιώνοντας με αυτόν τον τρόπο να ενημερώσει τον κόσμο της Ενωσης για το τι ακριβώς συμβαίνει και τι γίνεται με την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Οι πληροφορίες που επαναλαμβάνουμε δεν επιβεβαιώνονται και δεν διαψεύδονται (άρα σημειώνονται με κάθε επιφύλαξη) αναφέρουν πως ο Χιμένεθ στο πρωινό ραντεβού παρουσία και του ατζέντη του Αλβαρο Τόρες απαίτησε από τον Σταύρο Αδαμίδη την έμπρακτη στήριξη του ιδίου και της ομάδας κάτι που μεταφράζεται σε άμεση καταβολή των οφειλωμένων από την πλευρά της διοίκησης σε τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές.

Κάτι τέτοιο φυσικά είναι απλά αδύνατο να συμβεί τούτη τη περίοδο και στα Σπάτα προφανώς όλα είναι ανοιχτά στο θέμα του προπονητή, αν κοινώς θα συνεχίσει ο Ανδαλουσιανός τεχνικός, ή θα πάνε σε μία λύση Κωστένογλου.

Ο Χιμένεθ δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει να βάζει πλάτη μετά την επιλογή της διοίκησης να τον αφήσει εκτεθειμένο με την ολοκλήρωση του αγώνα με την Στουρμ και από προχθές (όπως διαβάσατε σε τούτο το site και στο τετράωρο live chat) είχε ξεκαθαρίσει πως απαιτεί να διαπιστώσει στο άμεσο διάστημα εμπράκτως τη στήριξη της διοίκησης στο ποδοσφαιρικό τμήμα μια και μονίμως το αντίθετο συμβαίνει...

To προγραμματισμένο για πριν λίγες ώρες δείπνο μεταξύ των Αδαμίδη, Χιμένεθ και Τόρες δεν έγινε ποτέ και το κρίσιμο ραντεβού για το τι μέλλει γενέσθαι αναμένεται να γίνει αύριο έως το μεσημέρι (ή το αργότερο μέχρι το απόγευμα)... Σε αυτή τη συνάντηση θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα!
Keywords
Τυχαία Θέματα