Σε περίπτωση και μόνο βροχής θα μαζέψουν τα σκουπίδια οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα

14:15 8/10/2011 - Πηγή: 24wro
Σε αποκομιδή των απορριμμάτων από νοσοκομεία...
ιδρύματα, σχολεία, παιδικούς σταθμούς και λαϊκές αγορές θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα των δήμων όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ, που τονίζει ότι θα δράσει άμεσα σε περίπτωση αλλαγής των καιρικών συνθηκών, για να μη δημιουργηθούν....




προβλήματα σε κοινωνικές υποδομές, τη δημόσια υγεία και να μην υπάρξει κίνδυνος πλημμυρών. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εκτελεστικής επιτροπής των εργαζόμενων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση,
θα αντιμετωπισθούν όλα τα περιστατικά των κοινωνικών δομών και την εξυπηρέτηση αδύναμων ομάδων και μοναχικών ατόμων που χρίζουν κοινωνικής φροντίδας. Παράλληλα, η ΠΟΕ-ΟΤΑ τονίζει ότι εξυπηρετεί τις οικογένειες που δεν μπορούν να αφήσουν αλλού τα παιδιά τους με τη λειτουργία των δημοτικών παιδικών σταθμών.

"Κοινωνική ευαισθησία και ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και τον τόπο έχουν πλέον μόνο οι εργαζόμενοι-μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι που θέλοντας και μη «αιμοδοτούν» τις οικονομικές πολιτικές των «σωτήρων της χώρας» τα τελευταία 30 χρόνια", τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Με την ίδια ανακοίνωση, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί την ΑΔΕΔΥ και τη ΓΣΕΕ να μεταφέρουν την Γενική Απεργία της 19ης Οκτωβρίου 2011 την επόμενη εβδομάδα, αλλά και να γενικεύσουν τον αγώνα με κινητοποιήσεις διάρκειας μέσα από απεργίες, καταλήψεις δημοσίων κτιρίων.

Επίσης απευθύνει κάλεσμα η στάση και η συγκέντρωση της Τρίτης, 11 Οκτωβρίου 2011 να πάρει πανδημοσιοϋπαλληλικό χαρακτήρα. Την ημέρα εκείνη, η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει αποφασίσει στάση εργασίας από τις 11:30 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου, συγκέντρωση στις 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της Ομοσπονδίας και πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Εσωτερικών και τη Βουλή.


Keywords
Τυχαία Θέματα