ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ

14:45 20/4/2011 - Πηγή: 24wro

Σε ισχύ από αύριο θα βρίσκονται τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας...
για την έξοδο των εκδρομέων του Πάσχα. Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων αναφέρει ότι κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ μέχρι τη Λαμία, Ελευσίνα-Κόρινθος και Κόρινθος-Τρίπολη μέχρι τα Παραδείσια δεν θα υπάρχουν κυκλοφοριακές... ρυθμίσεις
με αποκλεισμό λωρίδων κυκλοφορίας.

Ωστόσο, οι εκδρομείς που θα κινηθούν στην Κορίνθου-Πατρών θα πρέπει να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή, καθώς έργα βρίσκονται σε εξέλιξη σχεδόν σε όλο το μήκος της.Αύριο και τη Μεγάλη Παρασκευή, τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ θα πραγματοποιήσουν έκτακτα δρομολόγια για να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση. Αυξημένη είναι επίσης, η πληρότητα σε τρένα και αεροπλάνα, σε ποσοστό που πλησιάζει και το 90%, σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία.Μέτρα από την Τροχαία θα ληφθούν και στο κέντρο της Αθήνας, κυρίως σε σημεία όπου παρουσιάζουν αυξημένη κίνηση τις ημέρες αυτές, όπως σε εμπορικούς δρόμους και σε εμπορικά, κέντρα καθώς επίσης στα λιμάνια, στους σταθμούς υπεραστικών λεωφορείων και στον ΟΣΕ, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» κ.ά.Σχετικά με την κυκλοφορία φορτηγών σε τμήματα των εθνικών οδών θα υπάρξουν απαγορεύσεις.
Ειδικότερα αυτές θα γίνουν:
- Μ. Πέμπτη από 15.00 έως 22.00 (ρεύμα εξόδου)- Μ. Παρασκευή από 06.00 έως 16.00 (ρεύμα εξόδου)- Δευτέρα του Πάσχα από 15.00 έως 22.00 (ρεύμα εισόδου)- Παρασκευή του Πάσχα από 16.00 έως 22.00 (ρεύμα εξόδου)- Σάββατο του Πάσχα από 08.00 έως 13.00 (ρεύμα εξόδου).- Κυριακή του Θωμά από 16.00 έως 23.00 (ρεύμα εισόδου)
Keywords
Τυχαία Θέματα