Σε δύο στρατόπεδα οι Γερμανοί για ευρώ και Ελλάδα

21:03 26/8/2012 - Πηγή: 24wro
Οι Γερμανοί προσπαθούν να συνέλθουν από το…
σοκ που τους προκάλεσε η «χλιαρή» στάση της Άνγκελα Μέρκελ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει μεγάλο μέρος του Γερμανικού Τύπου. Αυτό όμως που φαίνεται ότι είναι…
εκτός ελέγχου, είναι οι δηλώσεις κομματικών στελεχών και ανώτατων αξιωματούχων, και ενώ ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, από το Βερολίνο, δήλωσε ότι αναφορές αξιωματούχων για έξοδο της Ελλάδας
από το ευρώ κάνουν μόνο κακό στο ενιαίο νόμισμα.

Αυτή τη φορά είναι σειρά του Γενικού Γραμματέα του CSU Alexander Dobrindt, ο οποίος με δηλώσεις του στην εφημερίδα Bild φέρεται να δηλώνει ότι η Ελλάδα θα βρίσκεται εκτός ευρώ το 2013!

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, η Ελλάδα θα βρεθεί εκτός ευρωζώνης, αλλά θα γίνει αποδέκτης ενός νέου σχεδίου Marshall που θα την βοηθήσει να ανακάμψει οικονομικά και να ανακτήσει τις πιθανότητες για να επιστρέψει στο ευρώ.

Την ίδια στιγμή, ο υπουργός Εξωτερικών Γκουίντο Βεστερβέλλε επισημαίνει ότι είναι «λάθος να καταδικάζουμε την Ελλάδα πριν καν δημοσιοποιηθεί η έκθεση της τρόικας για την ελληνική οικονομία. Ο εκβιασμός της ευρωζώνης μέσω των πιέσεων στην Αθήα, πρέπει επιτέλους να τελειώσει».
Keywords
Τυχαία Θέματα