Σχεδιάστρια μετατρέπει σουτιέν σε... τσαντάκια!

01:20 28/9/2011 - Πηγή: 24wro

Τα εσώρουχα τύπου "push-up", τα οποία είχαν αυξημένη δημοτικότητα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, έχουν υποστεί έναν...



 περίεργο μετασχηματισμό χάρη σε μία επαγγελματία σχεδιάστρια μόδας.


Χρησιμοποιώντας παλιά σουτιέν που πήρε ως "δωρεά" από φίλες και φίλους της, η σχεδιάστρια Rita Maria έχει πλέον δημιουργήσει μια...

τεράστια καινοτόμα συλλογή από τσάντες όλων των τύπων, όλων των μεγεθών και όλων των χρωμάτων.

Η μάρκα Wonderbra ιδρύθηκε στις ΗΠΑ το 1935 από τον Israel Pilot. Την εποχή εκείνη τα ελαστικά υλικά δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τα είδη ένδυσης, και έτσι ο Pilot βρήκε έναν πρωτοποριακό σχεδιασμό για στηθόδεσμο που προσφέρει περισσότερη άνεση σε όσες το φορούν.

Ο "κάθετος - διαγώνιος" σχεδιασμός των στηθόδεσμων που έφτιαξε πρόσφερε σε αυτές που το φορούσαν άνεση παρόλο που δεν είχε λάστιχο, και έτσι κατάφερε να ξεπεράσει κατά πολύ τους ανταγωνιστές. Η δημοτικότητα του Wonderbra περιοριζόταν στον Καναδά μέχρι η μάρκα να γίνει γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο το 1991.

Μόλις διαδόθηκε προκάλεσε μεγάλη αίσθηση στη Βρετανία, με τις πωλήσεις του να τετραπλασιάζονται σε περίπου 18 εκατ. αγγλικές λίρες μεταξύ του 1991 και του 1993, αντιπροσωπεύοντας το 12,5 τοις εκατό από τα επώνυμα σουτιέν της αγοράς.
Keywords
Τυχαία Θέματα