Σάλβια: Το νέο επικίνδυνο ναρκωτικό που σαρώνει στο Internet!!!

04:00 1/6/2013 - Πηγή: 24wro


Μπορεί να προκάλεσε το θάνατο μιας έφηβης στη Βρετανία, όμως συνεχίζει να...

πωλείται ελεύθερα μέσω ίντερνετ. Πρόκειται για το ναρκωτικό σάλβια, το οποίο προέρχεται από το φυτό salvia divinorum και είναι το τρίτο στη λίστα των δέκα πιο δημοφιλών ψυχοτρόπων ουσιών.
Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, καθώς δημιουργεί έντονες παραισθήσεις και μπορεί να πυροδοτήσει ψυχωσικά επεισόδια σε νέους και κυρίως σε άτομα με ψυχολογικά προβλήματα.
Παρόλα αυτά πωλείται νόμιμα σε διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα, όπως και στο γνωστό Amazon.
Σύμφωνα με έρευνες μέσα σε ένα χρόνο διπλασιάστηκαν τα sites που το προμηθεύουν. Ενώ πέρυσι τα ηλεκτρονικά καταστήματα που το πωλούσαν δεν ξεπερνούσαν τα 72, σήμερα φτάνουν τα 134.

“ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΡΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ” ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, “ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕ ΤΟ SALVIA” ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ…

Συναγερμός σε Αμερική και Ευρώπη για το επικίνδυνο ναρκωτικό που κυκλοφορεί με μεγάλη ευκολία στη νεολαία. Το SALVIA θεωρείται ένα από τα πιο μοδάτα ναρκωτικά που έκαναν είσοδο στις απαγορευμένες πιάτσες του “λευκού θανάτου”. Ήδη στην Αμερική οι αστυνομικές αρχές εξέδωσαν ανακοίνωση για το συγκεκριμένο ναρκωτικό αφού αρκετοί νέοι είχαν τρομερές παρενέργειες και κατέληξαν σε κωματώδη κατάσταση σε ιατρικά κέντρα. “Δεν γελάνε όλοι με το ναρκωτικό αυτό…” δήλωσαν οι αστυνομικές αρχές ενώ πολιτική και ΜΜΕ κάνουν έκκληση να απαγορευτεί ή να γίνει κάτι να σταματήσει όσο γίνεται πιο νωρίς η κυκλοφορία του. “Έχει βγει εκτός ελέγχου η κατάσταση με τα βίντεο που αναρτούν στο YOU TUBE χρήστες του νέου μοδάτου ναρκωτικού, του SALVIA” αναφέρει μεταξύ άλλων αξιωματικός αφού μέχρι στιγμής έχουν αναρτηθεί στο YOUTUBE περισσότερα από 6000 βιντεάκια με χρήστες να δοκιμάζουν για πρώτη φορά το εν λόγω ναρκωτικό. “Η επίδραση και η φήμη του έχει πάρει ανεξέλεγκτη πορεία”
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι χρήστες, “με το SALVIA φεύγεις, βρίσκεσαι εκτός πραγματικότητας” ενώ η αστυνομία κάνει λόγω για μερική παράλυση όλου του νευρικού συστήματος. Εν τω μεταξύ οι μισές Πολιτείες της Αμερικής θέλουν να αποποινικοποιήσουν το SALVIA ενώ οι υπόλοιπες φωνάζουν και ζητούν να απαγορευτεί άμεσα. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να κοντρολάρουνε την δημοτικότητα του κάτι που δύσκολα μπορεί να γίνει. Αν και το SALVIA έχει εμφανιστεί τη δεκαετία του 90, στο Μεξικό – από Ιθαγενείς που το μασούσαν – εντούτοις φέτος κατάφερε να γίνει και πάλι της μόδας και να πεισμώνουν εκατομμύρια νέοι για να το δοκιμάσουν τραβώντας μάλιστα και βίντεο την ώρα της παράλυσης τους. Γιατί αυτό; Αφού οι έμποροι και οι… δημιουργοί του κατάφεραν να το κάνουν δέκα φορές δυνατότερο από ότι ήταν για να βγει… με φόρα στην πιάτσα του λευκού θανάτου. Γνωστός γιατρός της Αμερικής, υποστηρίζει ότι το SALVIA είναι το πιο “έντονο ψυχεδελικό ναρκωτικό που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην Αμερική αλλά και στην Ευρώπη.”
Το SALVIA ονομάστηκε έτσι αφού περιέχει την γνωστή ουσία “SALVATOR A”. Το σημαντικότερο από όλα είναι πως αρκετοί ιατροί και επιστήμονες θέλουν να χρησιμοποιήσουν και να εκμεταλλευτούν το παραπάνω ναρκωτικό σε μεγάλες και χρόνιες παθήσεις και σε ψυχιατρικές διαταραχές. Όσο για την αστυνομία, αυτή βρίσκεται σε δίλημμα αφού δεν ξέρει ακόμα που θα το εντάξει… Στα σκληρά ή στα μαλακά ναρκωτικά. Πάντως, το SALVIA ήδη κυκλοφορεί τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Κύπρο, αφού η φήμη και η μόδα του κατάφερε να φτάσει μέχρι και στη χώρα μας.

apenantioxthi
Keywords
Αναζητήσεις
salvia katasthmata athima
Τυχαία Θέματα