Σάλος με την απόλυση της famous Ελληνίδας παρουσιάστριας

04:03 13/11/2012 - Πηγή: 24wro

Σεξιστική, ανόητη και αηδιαστική...

Αυτοί είναι μερικοί μόνον από τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησαν οι χρήστες των social media για να σχολιάσουν την απόφαση του μεγάλου αυστραλιανού τηλεοπτικού δικτύου TEN να προχωρήσει, στο πλαίσιο περικοπών, στην απόλυση της Ελληνίδας παρουσιάστριας ειδήσεων Ελένης Κάπαλος.

Η είδηση της απομάκρυνσής της, η οποία ανακοινώθηκε μετά την εκφώνηση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων το βράδυ της Παρασκευής, κυριάρχησε στα κυριακάτικα πρωτοσέλιδα του αυστραλιανού Τύπου, καθώς η ομογενής δημοσιογράφος ήταν από τα πλέον δημοφιλή τηλεοπτικά πρόσωπα. Τα τελευταία έξι χρόνια παρουσίαζε τις ειδήσεις με τον βετεράνο Μαλ Γουόλντεν, ο οποίος από 1η Δεκεμβρίου θα αναλάβει μόνος του τα ηνία του δελτίου.

Αυτό που σχολιάζεται έντονα από τον Τύπο, ωστόσο, δεν είναι τόσο η απόφαση για τη μη ανανέωση της σύμβασης της Κάπαλος και άλλων εννιά συναδέλφων της (δεδομένου ότι το κανάλι TEN αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα), αλλά ο άκομψος τρόπος με τον οποίο της ανακοινώθηκε, λίγο πριν επιβιβαστεί στην πτήση της με προορισμό τη Νέα Υόρκη, όπως είχε προγραμματίσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Herald Sun», δεν υπήρξε αποχαιρετιστήριο πάρτι ούτε της δόθηκε η ευκαιρία να πει αντίο τους τηλεθεατές της. «Αντ’ αυτού, κλειδώθηκε το υπηρεσιακό της email και ακυρώθηκε η κάρτα εισόδου της στο κτίριο», αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, ενώ το κανάλι επιβεβαίωσε την είδηση, χωρίς να επεκταθεί σε λεπτομέρειες.

Η 41χρονη δημοσιογράφος δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, αλλά έγραψε στο Twitter: «Να πέσεις επτά φορές και να σηκωθείς οχτώ. Στέλνω την αγάπη μου στους φαν μου». Μετά από αυτή την ανάρτηση, πολλοί follower ορκίστηκαν ότι δεν θα ξαναδούν ειδήσεις, αρκετοί κατηγόρησαν το κανάλι για σεξισμό, επειδή προτίμησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του Γουόλντεν αντί για της Κάπαλος, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προτίμησαν να της στείλουν μηνύματα συμπαράστασης στη νέα ιστοσελίδα της helenkapalos.com.au, που βγήκε χτες «στον αέρα».

Στο πρώτο της άρθρο, με τίτλο «Σας ευχαριστώ που περάσατε από εδώ», υποσχέθηκε να κρατά ενήμερους τους φαν της σχετικά με τα δεκάδες πράγματα με τα οποία θα γεμίζει από εδώ και μπρος τις μέρες της, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «οι φίλοι μου δεν με αποκαλούν τυχαία “τυφώνα Eλενα”»

Espressonews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα