Ρ.ΤΖΙΜΠΟΥΡ:

09:57 1/12/2011 - Πηγή: 24wro
Μετά από μια μακρά περίοδο κατά την οποία ο Ράφικ Τζεμπούρ τράβηξε (με επιτυχία) το...
κουπί στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να τον ξεκουράσει και έτσι ο Αλγερινός στράικερ έμεινε στον πάγκο στο ματς με τη Δόξα.

Μιλώντας στο Sportaction.gr, o Τζεμπούρ έδειξε ότι είχε ανάγκη αυτό το... διάλειμμα: "Σίγουρα, τα συνεχόμενα παιχνίδια είχαν φέρει μία κούραση και δε σας κρύβω ότι είναι από
τις ελάχιστες φορές στην καριέρα μου που... χάρηκα όταν έμαθα ότι δε θα είμαι βασικός (γελάει). Είναι χρήσιμο να ξεκουραζόμαστε όταν υπάρχει η ευκαιρία γιατί η σεζόν είναι μεγάλη".

Οι συμπαίκτες του τα κατάφεραν, πάντως, μια χαρά αφού οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην πιο ευρεία του νίκη στην εφετινή σεζόν και ο Τζεμπούρ υπερθεματίζει: "η ομάδα τα πήγε περίφημα, αντέδρασε πολύ καλά μετά το άσχημο αποτέλεσμα της Κυριακής. Είχαμε ανάγκη να κάνουμε ένα τέτοιο ξέσπασμα για να μας ανέβει η ψυχολογία. Χάρηκα πολύ για την απόδοση της ομάδας μου. Μπορεί να επιθυμώ να αγωνίζομαι και να σκοράρω, σημασία έχει όμως πάνω από όλα η ίδια η ομάδα και αφού η ομάδα τα πήγε τόσο καλά, είμαι και εγώ χαρούμενος".Ο Ολυμπιακός έχει μείνει πίσω πέντε βαθμούς από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ο "τρομοκράτης" των ερυθρολεύκων, όμως, δε δείχνει να έχει χάσει την πίστη του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Είμαστε ο Ολυμπιακός και δουλειά μας είναι να τελειώνουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα της Ελλάδας. Σίγουρα, χάσαμε έδαφος μετά από κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα, σε καμία περίπτωση όμως δε μπορεί κανείς να πει ότι έχει κριθεί τίποτα ακόμη. Είναι, εξάλλου, πολύ νωρίς, δεν έχει τελειώσει καν ο πρώτος γύρος. Να είναι όλοι σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να προσπαθούμε να φτάσουμε σε όλους μας τους στόχους".

Η νίκη επί της Μαρσέιγ στη Γαλλία έχει ανοίξει το δρόμο της πρόκρισης στην επόμενη φάση τoυ Champions League και ο Τζεμπούρ τονίζει πως: "θέλαμε από την αρχή της σεζόν να κάνουμε κάτι καλό και στην Ευρώπη και είναι γεγονός πως αυτή η νίκη μας έδωσε πάλι ελπίδες. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε την Άρσεναλ στην τελευταία αγωνιστική και μακάρι να καταφέρουμε να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό στην πρόκριση. Είναι κάτι που το θέλουμε πολύ".

δηλώσεις στους Μαρία Μαστορέλη, Στέλιο Ποτηράκη

Sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα