Ρολάν Γκαρός: Όλα τα λεφτά στον Παγδατή!

10:11 26/5/2011 - Πηγή: 24wro
Στη ρακέτα του Μάρκου Παγδατή θα στηριχθούμε απόψε στο ανδρικό καλεντάρι του Ρολάν Γκαρός.


Μετά την εύκολη πρόκριση επί του Πορτογάλου Γκιλ, ο Κύπριος τενίστας δεν θα κολλήσει στο χαμηλό εμπόδιο και στις όποιες αντιστάσεις του προβάλλει ο Λεονάρντο Μάγιερ. Δεν είναι τίποτα αξιόλογο ο Αργεντινός και δεν τον έχω ικανό για την έκπληξη. Έτσι, νίκη του Παγδατή, που δίνει και 1,66 είναι ό,τι ωραιότερο να ξεκινήσουμε το σημερινό μας ποντάρισμα στο κορυφαίο Γκραν Σλαμ.

Αξία έχει και η νίκη του Ιβάν Λιούμπισιτς επί του Κουίρεϊ, που δίνει 1,62! Πολύ ανώτερος ο Κροάτης του αντιπάλου του και εύκολα ή δύσκολα θα φτάσει στην πρόκριση τελικά!

Αυτά τα δύο παιχνίδια ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα, ενώ πολύ καλό στήριγμα είναι η νίκη του Φερνάντο Βερντάσκο επί του Ξαβιέρ Μαλίζ! Δίνει μόλις 1,24, αλλά είναι σιγουράκι που θα μας ανεβάσει κι άλλο τη συνολική απόδοση.

*Μέλτζερ και Νταβιντένκο θα περάσουν για πλάκα! Δεν είναι είδηση αυτό, εξ ου και το μόλις 1,14 που πληρώνουν έκαστος. Όμως η καθαρή πρόκριση (με 3-0 σετ) δίνει από 1,90! Σε όσους αρέσκονται στα ειδικά στοιχήματα, αξίζει το ποντάρισμα.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα