Ρ.ΚΟΡΟΜΗΛΑ: Είμαι ακόμη στην τηλεόραση!

11:42 24/12/2012 - Πηγή: 24wro
Η Ρούλα Κορομηλά παρουσίασε τα παιδικά της βιβλία και μίλησε για τις τηλεοπτικές εξελίξεις...
Σε έναν κατάμεστο χώρο γεμάτο παιδιά η Ρούλα Κορομηλά παρουσίασε τα δύο καινούργια της παιδικά βιβλία, «Νέφης-Συννέφης-Να είσαι πάντα ο εαυτός σου» και «Το ελάφι και το Αγριολούλουδο».

Έπαιξε μαζί τους, μιλούσε με τους γονείς τους και στο τέλος της εκδήλωσης υπέγραψε τα βιβλία της ενώ ήρθαν να την απολαύσουν φίλοι και (παλιοί) συνεργάτες της όπως ο Μάκης Πουνέντης, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Κατερίνα Καινούργιου, η Μαρία Ηλιάκη κ.ά.

Μίλησε όμως στο newsbeast.gr
και για την απόφασή της να γράψει τα βιβλία αυτά. Σχολίασε όμως και τα της τηλεόρασης επισημαίνοντας ότι μπορεί να μην είναι στο γυαλί αλλά «βρίσκομαι ακόμη στην τηλεόραση», όπως είπε.

- Πώς πήρατε την απόφαση να γράψετε βιβλία;
«Το παραμύθι, οι ιστορίες, η φαντασία, το φτιάξιμο εικόνων ήταν πάντα αυτά που με διέκριναν. Το γράψιμο ήταν πάντοτε μια διέξοδος. Από πολύ μικρή δημιουργούσα ιστορίες τις οποίες έδειχνα στους γονείς και τους φίλους μου. Έτσι, ένιωσα την επιθυμία να απευθυνθώ στα παιδιά που διαθέτουν αγνό και αυθεντικό κριτήριο. Η φόρμα του παραμυθιού σου δίνει και την ελευθερία να εκφραστείς χωρίς κανόνες αλλά πάντοτε με σεβασμό προς το παιδί».

- Θα αλλάξετε τηλεοπτική στέγη, όπως ακούγεται;
Στις δουλειές μας γίνονται πολλά πράγματα όπως σε όλες τις δουλειές του κόσμου. Έτσι και στην τηλεόραση. Έχουμε χρόνο μέχρι τον Ιανουάριο να πούμε πολλά πράγματα αλλά δεν είναι τρομερά. Δεν είναι ίντριγκας πράγματα. Είναι καταγάλανα όπως ο Νέφης ταξιδεύει στον ουρανό τον καταγάλανο, σ’ έναν διαφανή ουρανό. Από εμένα μην ψάχνετε να βρείτε σκιές και μαύρα σύννεφα. Στον δικό μου ουρανό τα σύννεφα είναι γαλάζια και φωτεινά».

- Σκέφτεστε να επιστρέψετε μπροστά στο γυαλί;
«Στην τηλεόραση σίγουρα κάνω δουλειά αρκετά δημιουργική και όλα είναι μια χαρά και πάνε περίφημα.
Είμαι στην τηλεόραση διότι δουλεύω για την τηλεόραση. Δουλεύω για τα παιδιά της τηλεόρασης και είναι καλύτερο σε αυτή τη φάση να δουλεύω πιο πολύ για τα παιδιά που είναι πιο νέα και είναι μπροστά στην τηλεόραση και να είμαι λίγο αποστασιοποιημένη».

- Πώς κρίνετε τις δηλώσεις της Ντέπυς Γκολεμά;
«Δε θέλω να σχολιάσω ούτε τι είπε η Ντέπυ Γκολεμά ούτε κανένας συνάδελφος διότι πραγματικά σας λέω, δεν διάβασα. Δεν διαβάζω. Δε μ’ απασχολεί αυτό το κομμάτι. Ο καθένας στην εποχή μας, στις μέρες μας είναι ελεύθερος να δρα, να μιλά και να γράφει όπως θέλει και όπως φαντάζεται. Δε μπορείς δηλαδή τώρα να κάθεσαι να αποδεικνύεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, όλα είναι μια χαρά».

Η Ρούλα Κορομηλά υπογράφει αυτόγραφα στην Μαρία Ηλιάκη και στους υπόλοιπους φίλους της από την τηλεόραση

Η Κατερίνα Καινούργιου με τον Θέμη Γεωργαντά

newsbeast.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα