ΡΙΣΒΑΣ: Παίξαμε και χάσαμε

18:25 21/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ο πρώην πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νίκος Ρισβάς, μία... μέρα μετά την παραίτησή του από την προεδρία, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό τονίζοντας πως θα παραμείνει ενεργά δίπλα στην ομάδα.
Για το πώς ανέλαβε την προεδρία: «Μας ανέδειξαν ως προσωρινή διοίκηση για έξι μήνες. Αναλάβαμε από τον Γενάρη του 2011 και ήταν προγραμματισμένο να μείνουμε για 6 μήνες. Το καλοκαίρι θα γινόντουσαν πάλι εκλογές
ότι και αν συνέβαινε».
Για την συναυλία της Βίσση: «Το σκεπτικό για αυτήν την εκδήλωση ήταν να γίνει υπό την βοήθεια του κόσμου. Εμείς ετοιμάσαμε αυτήν την εκδήλωση όσο καλύτερα μπορούσαμε  και νομίζω ότι ήταν απόλυτα αξιοπρεπής.  Απλά παίξαμε καλά και χάσαμε. Δεν αγκαλιάστηκε η ιδέα από αυτούς που θα έπρεπε και έτσι  συναυλία δεν χαρακτηρίζεται επιτυχημένη για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Προκαταβάλλαμε ότι μας ζήτησε το ΟΑΚΑ  για να έχουμε τον χώρο για μιάμιση μέρα με το ποσό των 49.800 ευρώ. Δεν το γνωρίζει κανένας αυτό και δεν έχει αναφερθεί. Θέλαμε να δώσει ο κόσμος το παρών. Να βρεθεί δίπλα στην ομάδα και να την στηρίξει. Επιβαρυνθήκαμε δύο άτομα όλο το κόστος της οργάνωσης. Θέλαμε να φύγουν τα εισιτήρια τα ακριβά και μετά μα πουλήσουμε τα φθηνά στον κόσμο ώστε να πάνε στα ταμεία της ομάδας. Ευχαριστώ δημοσίως την Άννα Βίσση. Έκανε ότι μπορούσε για να πάει καλά η συναυλία. Ξέρετε τι είναι να τραγουδάει μπροστά σε άδειο γήπεδο;
Για το χρονικό της συναυλίας: «Έπρεπε να γίνει γρήγορα. Μπορεί να μην ήταν το χρονικό σημείο σωστό αλλά δεν είχαμε άλλα περιθώρια. Έπρεπε να γίνει πριν την λήξη της αγωνιστικής περιόδου».
Για τα ποσά που δαπανήθηκαν για την συναυλία: «Για να στηθεί καλά και να έχει κέρδη η συναυλία είχε κόστος 100.000 ευρώ. Πήραμε συγχαρητήρια από όλους και δεν υστέρησε η διοργάνωση σε τίποτα από κάθε άλλη».
Γ ια το αν είχε πετύχει η συναυλία: «Aν πετύχαινε θα έδινε λύση μέχρι την επόμενη εκδήλωση. Θα ήταν σωτηρία για να πληρώσουμε όλα τα συμβόλαια για όλη την φετινή χρονιά. Έχω βάλει 250.000 ευρώ από την τσέπη μου και φυσικά δεν τα ζητάω πίσω».
Για την λύση που προτείνει για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό: «Οι λύσεις είναι δύο για να υπάρξει λύση στο σωματείο. Να συμμετέχουν και άλλοι σαν εμάς οικονομικά και να διοργανώσουν και άλλες συναυλίες. Ακόμη να χαμηλώσουν όλοι τα μπάτζετ των ομάδων σε όλα τα αθλήματα. Καθημερινά μιλάω με ανθρώπους από άλλα σωματεία και μου λένε συνέχεια για προσφυγές παικτών. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο υψηλά κασέ όμως κάποιοι τα υπέγραψαν. Το θέμα είναι να μην συνεχιστούν να είναι τόσο μεγάλα. Είναι ντροπή να υπογράφεις ένα συμβόλαιο και μετά να μην το πληρώνεις. Εγώ ντρέπομαι. Δεν είναι δικαιολογία ότι δεν έχεις να πληρώσεις και τον παίκτη δεν τον ενδιαφέρει επίσης».
Γιατί απέτυχε η συναυλία της Βίσση : «Και οι καιροί, είναι πραγματικά δύσκολοι και αυτό που απασχολεί τον κόσμο είναι τα οικονομικά προβλήματα. Ακόμη το ποδόσφαιρο και αυτά που συμβαίνουν  στον σύλλογο επηρέασε αρκετά τον κόσμο. Είναι πληγωμένος και βλέπει την ομάδα του να περνά δύσκολες μέρες.  Δεν ε
Keywords
Τυχαία Θέματα