Ρέθυμνο: Η Στέλλα μας προκαλούσε και έκανε μαγκιές - Οι απολογίες για τον θάνατο της 15χρονης!

12:00 6/5/2011 - Πηγή: 24wro
Μία νεανική τρέλα τριών παιδιών, η «μαγκιά» της κατανάλωσης αλκοόλ και το ερωτικό...
εφηβικό πάθος, έστειλαν στον θάνατο τη 15χρονη Στέλλα. Αυτό συμπεραίνεται από τις απολογίες των δύο νεαρών φίλων της, ( 23 και 17 ετών), οι οποίοι έπειτα από τα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία για τις κινήσεις τους – από κάμερες καταστημάτων - αναγκάστηκαν να ομολογήσουν.

Αρχικά είχαν ισχυριστεί ότι αμέσως μετά την έξοδό τους από το κλαμπ στο οποίο είχαν διασκεδάσει, άφησαν τη Στέλλα και λίγη ώρα αργότερα, τη βρήκαν πεσμένη στον δρόμο και τη
μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου μερικές ώρες αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή. Όμως μετά τις τελευταίες ανατριχιαστικές εξελίξεις, εναντίον των δύο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό (εξαναγκασμό σε ασελγείς πράξεις) και έκθεση ανηλίκου, που προκάλεσε τον θάνατο της μικρής. Παράλληλα, οι γονείς του 17χρονου κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

17χρονος: ''Η Στέλλα ήθελε να πιούμε και μας προκαλούσε''
Οπως ομολογούν τώρα, μετά την έξοδό τους από το μπαρ, όπου απεικονίστηκαν να διασκεδάζουν με τη Στέλλα, πήγαν σε πάρκινγκ της παραλίας του Ρεθύμνου για να πιουν ένα μπουκάλι ουίσκι που είχε ο 23χρονος στο αυτοκίνητό του.
«Από τη στιγμή που καθίσαμε στο μπαρ, η Στέλλα μου έλεγε συνεχώς πότε θα πιούμε κανένα μπουκαλάκι, θέλοντας να μου δείξει πόσο αντράκι είναι με το ποτό», αναφέρει σύμφωνα με το ''Βήμα'' στην ομολογία του ο 17χρονος...

Υποστηρίζει ότι «κάποια στιγμή η Στέλλα και ο 23χρονος άρχισαν να κουβεντιάζουν για ένα μπουκάλι ουίσκι που έχει ο 23χρονος στο αυτοκίνητο του, που το είχε για να το δώσει κέρασμα σε κάποιον μηχανικό που του έφτιαξε το αυτοκίνητο». Σύμφωνα με τον 17χρονο, «με το άκουσμα η Στέλλα για το μπουκάλι, αμέσως είπε να πάμε να το πιούμε. Εγώ της έλεγα να μην πάμε, όπως επίσης και ο φίλος μου, αλλά αυτή συνέχισε να μας παροτρύνει».

Ο νεαρός ισχυρίζεται και ότι «φεύγοντας από το μαγαζί μετά από σαράντα λεπτά περίπου για να πάμε για ύπνο, η Στέλλα επέμεινε συνέχεια να πάμε να πιούμε το μπουκάλι. Επειδή μας προκαλούσε συνέχεια, αποφασίσαμε να ανταποκριθούμε στην πρόκληση».

Στη συνέχεια ο 17χρονος περιγράφει αναλυτικά τις κινήσεις των τριών παιδιών σε διάφορα μαγαζιά και ταχυφαγεία, όπου ήθελαν να προμηθευτούν πλαστικά ποτήρια και αναψυκτικά. «Κατευθυνθήκαμε προς το λιμάνι του Ρεθύμνου, όπου είχε παρκαρισμένο ο 23χρονος το αυτοκίνητό του. Εκείνος κάθισε στη θέση του οδηγού, εγώ στου συνοδηγού και η Στέλλα, στα πίσω καθίσματα. Ο φίλος μου σταμάτησε το αυτοκίνητο σε κάποιο πάρκινγκ, κάπου πίσω από το κάστρο Φορτέτζα. Με το που σταμάτησε το αυτοκίνητο, εγώ πήγα και κάθισα στο πίσω κάθισμα και τράβηξα τέρμα μπροστά το κάθισμα του συνοδηγού.

Η Στέλλα που κράταγε το μπουκάλι και τα ποτήρια, έβαλε από ένα ποτό στον καθένα μας μαζί με κόκα κόλα». Ο 17χρονος ισχυρίζεται ότι το άτυχο κορίτσι έβαζε περισσότερο ουίσκι στο δικό της ποτήρι, απ’ ότι σε αυτά των αγοριών.

Ηπιαν τρία ποτά και, σύ
Keywords
Αναζητήσεις
στέλλα νεκρή ρέθυμνο
Τυχαία Θέματα