Ψάχνοντας ταμείο από τη Superleague

16:11 27/11/2011 - Πηγή: 24wro
Πέντε είναι τα παιχνίδια της Superleague την Κυριακή, ας επιχειρήσουμε λοιπόν να δούμε που θα πάει το... πράγμα στις αναμετρήσεις αυτές.

Στη Λιβαδειά γίνεται η αναμέτρηση των μέχρι πρότινος... ομάδων Α και Β. Λεβαδειακός και Δόξα δηλαδή. Ο Λεβαδειακός φαίνεται ικανός να πάρει το τρίποντο, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι παίζει στην έδρα του.
Ο Παναθηναϊκός
περιμένει τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, σε παιχνίδι που θα έχει την παρουσία πολλών φίλων του. Είναι δεδομένα καλύτερη ομάδα, είναι σε φόρμα και καλή ψυχολογία, ο ΟΦΗ όμως δεν είναι εύκολη λεία. Οι πράσινοι είναι μεγάλο φαβορί για τη νίκη, δεν αποκλείεται όμως η άμυνα του ΟΦΗ να δυσκολέψει τους γηπεδούχους και να μην έχουμε πολλά γκολ. To under μοιάζει καλή επιλογή.

Πανιώνιος-Άρης στη Νέα Σμύρνη, ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν κάνει το ξεκίνημα που επιθυμούν και αναγκάζονται πλέον να βλέπουν κάθε ματς, σαν... τελικό. Το Χ φαίνεται το πιο πιθανό αποτέλεσμα.

Στην Ξάνθη, η τοπική Skoda υποδέχεται τον αξιόμαχο Ατρόμητο σε ένα ματς ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα. Και εδώ αναμένεται να κυριαρχήσουν οι άμυνες, οπότε το under αξίζει το ποντάρισμα του.

Την ίδια ώρα (19.30) στην Τρίπολη, ο Αστέρας με τον Τσιώλη στον πάγκο του, περιμένει τον Ολυμπιακό, λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο της Μασσαλίας. Θα προτείνουμε το διπλό αν και δεν αποκλείεται οι Αρκάδες να μην αποδειχθούν εύκολη λεία για τους πρωταθλητές.

Ανακεφαλαιώνουμε:

Λεβαδειακός-Δόξα 1
Παναθηναϊκός-ΟΦΗ under
Πανιώνιος-Άρης Χ
Ξάνθη-Ατρόμητος under
Αστέρας-Ολυμπιακός 2

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα