Πρώτα μωρό και μετά ιππασία

16:18 14/7/2012 - Πηγή: 24wro

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ...παιδί στο άμεσο μέλλον αφήνουν πρώτη φορά η Αθηνά Ωνάση και ο Αλφόνσο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο. Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο από το 2005, σκέφτεται επιτέλους σοβαρά το ενδεχόμενο να μεγαλώσει την οικογένειά του βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της χρυσής κληρονόμου στην ιππασία.

Μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό «Bunte», ο Αλφόνσο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο δήλωσε ότι το μεγαλύτερο όνειρο της 27χρονης συζύγου του είναι να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες
του 2016 στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Βραζιλία.

Όταν ωστόσο ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο του περιοδικού αν κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο οικογενειακός προγραμματισμός θα πρέπει να «παγώσει» για άλλα τέσσερα χρόνια, ο γοητευτικός Νοτιοαμερικανός χαμογέλασε και απάντησε: «Ποιος ξέρει, ίσως να συμβεί και νωρίτερα».

Αυτό το διάστημα η Αθηνά Ωνάση μόλις ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στο τουρνουά ιππασίας του Άαχεν, στη Γερμανία, με πολύ καλά αποτελέσματα, αφού κατάφερε να κατακτήσει τη 12η θέση αφήνοντας πίσω της δυνατά ονόματα του χώρου, όπως ο Ολυμπιονίκης Λούντγκερ Μπερμπάουμ, αλλά και τον ίδιο τον σύζυγό της ντε Μιράντα Νέτο.

Εκείνος πάντως όχι μόνο δεν φάνηκε να ζηλεύει για την επιτυχία της Αθηνάς, αλλά δήλωσε και περήφανος. «Για την Αθηνά είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχει στο τουρνουά του Ααχεν. Μόνο οι καλύτεροι έρχονται εδώ και το τουρνουά θεωρείται για κάθε αναβάτη ένα από τα ωραιότερα στον κόσμο» είπε, προσθέτοντας ότι η 27χρονη εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση έχει προπονηθεί πολύ σκληρά και «είναι στον σωστό δρόμο».

Μεταξύ άλλων, ο Ντόντα μίλησε και για τη συμμετοχή της Αθηνάς σε ελληνικά τουρνουά λέγοντας πως το θεωρεί αυτονόητο, καθώς εκείνη έχει και την ελληνική και τη γαλλική υπηκοότητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το έπαθλό της για την κατάκτηση 12ης θέσης ήταν 250 ευρώ...
Keywords
Τυχαία Θέματα