Προσοχή! Καύσωνας προ των πυλών

14:21 14/7/2011 - Πηγή: 24wro
Την άδειά σας και φύγατε για παραλία σε οποιοδήποτε νησί! ...
Αρκεί να βρείτε καταφύγιο σε τόπο δροσερό και …αγαπημένο. Αν και άργησε, ωστόσο ο καύσωνας επισκέπτεται και πάλι τη χώρα μας αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε «οπλιστείτε» με μαγιό, παρεό και καλή παρέα και εκδράμετε στην κοντινότερη παραλία.
Αναλυτικά η πρόγνωση
Αίθριος προβλέπεται ο καιρός για σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία: από 26 έως 36 βαθμούς κελσίου.
Στα ανατολικά έως 34 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και ενδέχεται στα ορεινά να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι.
Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 35 βαθμούς κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: γενικά αίθριος. Το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό στα ορεινά της Μακεδονίας να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 36 βαθμούς κελσίου.
Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά με πιθανότητα στα ορεινά της ηπείρου πρόσκαιρων όμβρων. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 37 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά έως 38 βαθμούς κελσίου.
Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά της Θεσσαλίας.
Άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά κυρίως θαλάσσια τμήματα 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: βορείων διευθύνσεων 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 32 βαθμούς κελσίου και στη νοτια Κρήτη έως 35 βαθμούς.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα νοτια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 35 βαθμούς κελσίου.

newsbomb.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα