Προκριματικά Under 19: Προβάδισμα στα μικρά «πάντσερ»

21:30 31/5/2011 - Πηγή: 24wro
Τέσσερεις αγώνες των εθνικών ομάδων Νέων διεξάγονται σήμερα και ...
από την στιγμή που δεν υπάρχει άλλη αγωνιστική δραστηριότητα στον κόσμο του ποδοσφαίρου καλό είναι να δούμε τα αστέρια του μέλλοντος…








Οι έξι θέσεις της τελικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Under 19 έχουν ήδη καλυφθεί. Απομένουν οι υπόλοιπες δύο που θα προκύψουν από τις αναμετρήσεις του 2ου και του 7ου ομίλου.




Η διοργανώτρια Ρουμανία μαζί με τις Ελλάδα, Βέλγιο, Ιρλανδία,
Τσεχία και την Σερβία έχουν κρατήσει θέσεις και απομένουν τρεις αγωνιστικές στους άλλους δύο ομίλους προκειμένου να δούμε ποιες θα τους κάνουν παρέα.












ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΟΥΓΓΑΡΙΑ




Ο αγώνας θα γίνει στην Αττάλεια της Τουρκίας όπως εξάλλου όλα τα ματς του 7ου ομίλου.




Γερμανία: Πέρασε αήττητη από την πρώτη προκριματική φάση και έδειχναν πως είναι φαβορί για να περάσουν και στα τελικά της διοργάνωσης. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία των Γερμανών αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Ραλφ Μίνγκε που έκανε ομολογουμένως εξαιρετική δουλειά με τη …νεολαία των «πάντσερ» και να τοποθετήσει στην θέση του τον Κρίστιαν Τσίγκε. Αυτός θεώρησε σωστό με την σειρά του να αποκλείσει από την αποστολή βασικότατα στελέχη της ομάδας και να πάρει μαζί του πέντε νέους παίκτες, ανάμεσα τους και ο Μέρκελ της Μίλαν. Από ένα προπονητή που απέτυχε στη Νυρεμβέργη θα περίμενα μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση.








Ουγγαρία: Ο Λάζλο Σέπεσι είναι πολύ ευχαριστημένος με το υλικό που έχει στα χέρια του και δηλώνει πως τα «παιδιά του θα κάνουν τα πάντα για να κάνουν την έκπληξη και να περάσουν από αυτό τον δύσκολο όμιλο. Στην 1η προκριματική φάση πήρε μια δύσκολη πρόκριση αφού ήταν η μόνη ομάδα του ομίλου της που κατάφερε να κάνει δύο νίκες. Η ήττα από την Μολδαβία δεν επηρέασε και έτσι ταξιδεύει στην Αττάλεια χωρίς άγχος στοχεύοντας στην πρόκριση. Κανένας τραυματίας, η ίδια ομάδα που πέρασε στον 2ο γύρο θα δώσει την «μάχη» και τώρα.








ΑΓΓΛΙΑ-ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ




Η αναμέτρηση διεξάγεται στην Ελβετία και πιο συγκεκριμένα στο Ιβερντόν.




Αγγλία: Στην πρώτη φάση των ομίλων είχε βρει μπροστά της τους «διαβόλους» του Βελγίου και δεν μπόρεσε να κατακτήσει την πρωτιά. Παρόλα αυτά πήρε άνετα την πρόκριση στην επόμενη φάση αφού οι Κύπριοι με τους Αλβανούς δεν ήταν τόσο ποιοτικές ομάδες έτσι ώστε να της προβάλουν ιδιαίτερη αντίσταση. Τώρα όμως προκρίνονται μόνο οι πρώτες κάθε ομίλου και έτσι τα «λιοντάρια» επιβάλλεται να παρουσιαστούν πιο σοβαρά εφόσον θέλουν να βρεθούν στην Ρουμανία. Απόντες από την αποστολή των Άγγλων που ταξίδεψε στην Ελβετία οι Σέλβεϊ ( Λίβερπουλ, μέσος), Γουίκχαμ (Ίπσουιτς, επιθετικός), ο Γκάρντνερ
Keywords
Τυχαία Θέματα