Προκριματικά CH.L: Δοκιμασία για τον ΑΠΟΕΛ

17:56 13/7/2011 - Πηγή: 24wro
Επικίνδυνη είναι η αποστολή του πρωταθλητή Κύπρου ΑΠΟΕΛ…
που φιλοξενείται από την ομόλογο του από την Αλβανία Σκεντερμπέου σ’ ένα από τα σημαντικότερα μερινά ματς της πρώτης πράξης του 2ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.


ΖΕΣΤΑΦΟΝΙ - ΝΤΑΤΣΙΑ ΤΣΙΣΙΝΑΟΥ

Ζεσταφόνι: Η πρωταθλήτρια Γεωργίας έχει μόνον εγχώριους παίκτες στο ρόστερ της. Πέρυσι στο πρωτάθλημα είχε την καλύτερη άμυνα και επίθεση ενώ ο τεχνικός της Γκεόργκι Γκεγκουχάτζε δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Ντάτσια Τ.: Κατέκτησε με μεγάλη άνεση τον πρώτο της τίτλο στο πρωτάθλημα Μολδαβίας  έχοντας μόλις μία ήττα σε 39 ματς. Στο ρόστερ της ομάδας του περίφημου Ιγκόρ Ντρομπροβόλσκι (διεθνής επί σειρά ετών στην εθνική της Σοβιετικής Ένωσης) υπάρχουν πάμπολλοι λεγεωνάριοι.

Tips


•    Είναι η παρθενική τους αναμέτρηση.
•    Η γηπεδούχος έχει έξι σερί no goal στην Ευρώπη.
•    Για πρώτη φορά παίρνει μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ η Ντάτσια ενώ μετράει έξι σερί under στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια.


ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ - ΜΠΟΡΑΤΣ

Μακάμπι Χ.: Με χαρακτηριστική ευκολία πήρε τον τίτλο στο Ισραήλ. Ο έμπειρος τεχνικός της Ελίοσα Λέβι δεν έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της αποψινής αναμέτρησης.

Μπόρατς: Και η πρωταθλήτρια Μαυροβουνίου από την πλευρά της δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα στο να κατακτήσει τον εθνικό τίτλο  στηριζόμενη κύρια στην εξαιρετική της άμυνα που δέχθηκε μόλις 15 γκολ σε 30 αγώνες.  Ο τεχνικός της πρώην διεθνής με την εθνική Γιουγκοσλαβίας Ζβέζνταν Τσβέτκοβιτς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.


Tips

•    Είναι η παρθενική τους αναμέτρηση.
•    Η Μακάμπι είναι η μοναδική ομάδα του Ισραήλ που έχει προκριθεί στους ομίλους της διοργάνωσης.
•    Μόλις μία φορά η Μπόρατς έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την πρόκριση στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια (το 75-76 στο Κυπελλούχων)



ΜΑΛΜΕ – ΤΟΡΣΑΒΝ

Μάλμε: Οι πρωταθλητές Σουηδίας βρίσκονται σε όχι καλή αγωνιστική κατάσταση και εδώ και κάτι λιγότερο από δύο μήνες έχουν νέο τεχνικό τον Ρίκαρντ Νούρλινγκ που αντικατέστησε τον αρχιτέκτονα της περυσινής επιτυχίας Ρόλαντ Νίλσον. Εκτός μάχης για τους γηπεδούχους είναι οι μακροχρόνια λαβωμένοι Νταλίν και Βίτσενς.

Τόρσaβν: Πέρυσι έκανε μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και έφθασε στην κατάκτηση του τίτλου στα Νησιά Φερόε αλλά εφέτος είναι μακριά από τον καλό της εαυτό η ομάδα του Ζίγκριντουφ Κλένεντσεν και βρίσκεται στην 6η θέση.

Tips

•    Είναι η παρθενική τους αναμέτρηση.
•    Η Μάλμε που επιστρέφει εφέτος στην Ευρώπη μετά από εξαετή απουσία έχει φθάσει μέχρι τον τελικό του Πρωταθλητριών το 1979.
•    Η Τόρσαβν έχει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και 17 ήττες στα 24 της ευρωπαϊκά ματς.

ΜΠΑΝΓΚΟΡ - ΕΛΣΙΝΚΙ

Μπάνγκορ: Κατάκτησε το πρωτάθλημα στην Ουαλία για πρώτη φορά μετά απ
Keywords
Τυχαία Θέματα