Πρησμένη παντού... η διάσημη πορνοστάρ Τζένα Τζέιμσον

20:28 21/2/2012 - Πηγή: 24wro
Αμέτρητα άρθρα περιοδικών, μερικές ντουζίνες εξώφυλλα, θρυλικές ερωτικές ταινίες και δεκάδες βραβεία...
Όταν η Τζένα Τζέιμσον (Jenna Jameson), η Βασίλισσα του Πορνό, εμφανιζόταν στο κόκκινο χαλί οι φωτογράφοι πάθαιναν 30 εγκεφαλικά. Η κορυφαία γυναίκα ηθοποιός ταινιών πορνό στον πλανήτη είναι μόλις 37 ετών, αλλά οι πλαστικές τη δείχνουν μεγαλύτερη.
Ο τραγουδιστής της κάντρι Ράντι Γουέστ την έπεισε για 5.000 δολάρια να παίξει στο πρώτο της
πορνό και η ζωή της άλλαξε. Τα πολλά βραβεία έφεραν πολλή μοναξιά και πολλά χάπια (μεθαμφεταμίνη, Vicodin). Το 2004, εκδόθηκε η αυτοβιογραφία της Τζέημσον, με τίτλο How to Make Love Like a Porn Star: A Cautionary Tale.

Η Τζέημσον έχει δηλώσει αμφιφυλόφιλη και ότι στη ζωή της έχει κοιμηθεί με 100 γυναίκες και 30 άντρες (χώρια τα επαγγελματικά!). Έχει δηλώσει επίσης ότι η καλύτερη σχέση που είχε ποτέ ήταν η λεσβιακή της σχέση με την πορνοστάρ Nikki Tyler.

Η Τζένιφερ Μαρί Μασόλι, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, είναι σήμερα σύζυγος του πρωταθλητή του μποξ, Τίτο Ορτίζ, μαμά δίδυμων και επιτυχημένη business woman... Για τις πλαστικές ούτε λόγος, αφού οι παραγωγοί σιλικόνης τη βλέπουν και κάνουν πάρτι. Παρά ταύτα κατάφερε να θηλάσει τα παιδιά της, αφού βέβαια πρώτα αφαίρεσε τα εμφυτεύματα σιλικόνης... μόνο για λίγο!
Keywords
Τυχαία Θέματα