Πριν 11 χρόνια μοίραζε δάνεια αφειδώς και τώρα… ήρθε να εισπράξει με τόκο!

20:26 15/11/2011 - Πηγή: 24wro
Το δημοσίευμα, που βλέπετε, δεν είναι τίποτε... άλλο, παρά η συνέντευξη του Λουκά Παπαδήμου στην εφημερίδα «Τα Νέα», στις 17 Ιουνίου 2000. Πριν από 11 χρόνια, ο τότε επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος, Λουκάς Παπαδήμος,
έταζε δάνεια, μέσα από συνέντευξή του, σε όλο τον κόσμο και μάλιστα, χωρίς περιορισμούς!
Είναι η εποχή προετοιμασίας για να μπούμε στην Ευρωζώνη από την πίσω πόρτα, με τα «greek statistics» του Λ. Παπαδήμου και του Κ. Σημίτη, για τα οποία η χώρα μας έμεινε στην ιστορία, ως η μεγαλύτερη απάτη του 21ου αιώνα!
Τα εύκολα και παντός είδους καταναλωτικά δάνεια όντως ήρθαν με το που μπήκαμε στο ευρώ! Ο λόγος ήταν ένας! Η ζωή ακρίβυνε πάρα πολύ σε σχέση με την δραχμή, το μετρητό εξαφανιζόταν αμέσως, όμως το ευρώ ενίσχυε την δυνατότητα ύπαρξης πλαστικού χρήματος, δηλαδή αέρα κοπανιστού και καθώς σαν πολίτες του κόσμου, οι Έλληνες ειδικά είμαστε χαύτες, τρέξαμε να πάρουμε αφειδώς δάνεια για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, για να παντρευτούμε και να βγάλουμε και καμια δεκαριά πιστωτικές κάρτες, που τότε μας τις έστελναν και στο σπίτι ταχυδρομικά, δίχως καν να τις ζητήσουμε!
Με λίγα λόγια, ο εντεταλμένος της Goldman Sachs στην Ελλάδα, μαζί με το παρεάκι του Ντράγκι και Μόντι, και στην Ελλάδα τον αρχιπρωτομάστορα του σημερινού χάους Κώστα Σημίτη, έσκαψαν τον λάκκο, που δέκα χρόνια μετά, πέσαμε μέσα! Ποιος πρέπει να πληρώσει κ. Παπαδήμο; O Έλληνας φορολογούμενος ή μήπως εσείς, ο Σημίτης, ο Παπανδρέου και όλο του το σόι και όσοι αμερικανοσπούδαστοι μας κυβερνήσατε μέχρι τώρα; Ποιος; Έλληνες μην χαύτετε ό, τι σας σερβίρουν τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε, που κατέχουν αυτοί με τους οποίους τα έφαγαν μαζί! Ανοίξτε τα μάτια σας, καταλάβετε καλά τι έχει συμβεί και διεκδικήστε την σωτηρία σας από αυτή την «Κόζα Νόστρα»! Μην δίνετε καμία σημασία σε ένα αγγελικό πρόσωπο ενός «οικονομικού δολοφόνου»! Πριν από 10 χρόνια κάνατε συμβόλαιο με τον Διάολο και τώρα… ήρθε να εισπράξει!

prionokordela.gr 


Keywords
Τυχαία Θέματα