Πρέμιερ Λιγκ: Πώς να το χάσει η Γιουνάιτεντ;

15:25 9/4/2011 - Πηγή: 24wro
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγες ώρες μετά την νίκη της επί της Τσέλσι, για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ...
φιλοξενεί την Φούλαμ και με νίκη κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.



Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η Τότεναμ που υποδέχεται την «σκληρή» Στόουκ, ενώ η Τσέλσι φιλοξενεί την Γουίγκαν και θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα.


ΓΟΥΛΒΣ – ΕΒΕΡΤΟΝ


*Πρώτος γύρος: Έβερτον – Γουλβς 1-1


Γουλβς: Εμφανίστηκαν μόνο οι φανέλες της στο Νιουκάστλ και έχασε
πολύ εύκολα με 4-1 από την τοπική ομάδα. Για άλλη μια φορά φανέρωσε τα πολλά προβλήματα της όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα, τα οποία την φέρνουν στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Περιθώρια για ανάκαμψη υπάρχουν, αρκεί να δείξει έτοιμη στα προσεχή δύο ματς που τα έχει στο «Μολινό». Εκτός αποστολής ο αμυντικός Ζούμπαρ (15/1) και ο επιθετικός Ντόιλ (25/5).


Έβερτον: Παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στην Άστον Βίλα με 2-2 , με το αποτέλεσμα να την αδικεί. Ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, όμως η αντίπαλο της είχε το κίνητρο και κέρδισε τον βαθμό. Παραμένει αήττητη στους τελευταίους πέντε αγώνες και αγωνιζόμενη χωρίς άγχος έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στην έβδομη θέση. Οι γνωστοί τραυματίες με τους μέσους Φελαϊνί (20/1), Αρτέτα (25/3), Ρόντγουελ (18/0) και τους επιθετικούς Σαχά (22/7), Μπάξτερ (1/0), Ανισέμπε (10/0) να είναι τραυματίες. Ο δικός μας, Βέλλιος, βρήκε χρόνο συμμετοχής στο ματς με τους «χωριάτες» και αναμένεται να παίξει και στο «Μολινό».


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΦΟΥΛΑΜ


*Πρώτος γύρος: Φούλαμ – Μάντσεστερ Γ. 2-2


Μάντσεστερ Γ: Μπορεί να ακούει τα μύρια όσα για την εικόνα που δείχνει στο γήπεδο, όμως αυτό δεν της στερεί το δικαίωμα να είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στην Αγγλία. Μεγάλη ανατροπή στην έδρα της Γουέστ Χαμ με το 2-0 του ημιχρόνου να μετατρέπεται σε 2-4 και να αποσπάτε με επτά βαθμούς από την δεύτερη Άρσεναλ. Μεσοβδόμαδα πέρασε και από το «Στάμφορντ Μπριτζ» με 0-1 από την Τσέλσι για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και πήρε το πάνω χέρι για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Τιμωρημένος ο αμυντικός Έβανς (9/0) και ο σπουδαίος Ρούνεϊ (22/10), ενώ τραυματίες είναι οι αμυντικοί Ράφαελ (15/0) και Ο’ Σέι (16/0). Σημειώνεται δε, ότι ο Φέργκιουσον δεν θα κάτσει στο πάγκο, καθώς εκτίει ποινή τιμωρίας.


Φούλαμ: Επικράτησε με το ευρύ 3-0 επί της Μπλάκμπουλ, σ’ ένα ματς που το ενδιαφέρον του κόσμου κέντρισε ένα άγαλμα. Ο πρόεδρος Λα Φαγιέτ, εγκαινίασε το άγαλμα του Μάικλ Τζάκσον έξω από το γήπεδο και μέσα σ’ αυτό οι οπαδοί τα έβαλαν με τον μεγαλομέτοχο. Πάντως το κλίμα δεν μεταφέρθηκε στην ομάδα και με το τρίποντο αυτό, μάλλον «σφράγισε» την παραμονή της στην κατηγορία. Μόνο πρόβλημα ο αμυντικός Σεντέρος (0/0), που είναι μόνιμα τραυματίας.


ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ


*Πρώτος γύρος: Μπέρμιγχαμ – Μ
Keywords
Τυχαία Θέματα