Πρέμιερ Λιγκ: «Πετάει» η Λίβερπουλ

09:30 9/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η Φούλαμ υποδέχεται τη Λίβερπουλ στον αγώνα που ολοκληρώνει την 36η αγωνιστική...
τα Πρέμιερ Λιγκ. Σε φουλ φόρμα αμφότερες οι ομάδες, ανοικτό σε όλα τα αποτελέσματα το ματσάκι!


ΦΟΥΛΑΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ


Η Φούλαμ έπαιξε έξυπνα στο «Στάδιο του Φωτός», εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες των γηπεδούχων και έφτασε άνετα στο 3-0 που την έστειλε και στην 9η θέση. Αυτή ήταν η 2η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Χιουζ, που ειδικά στην έδρα της παρουσιάζεται κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική με έξι νίκες και μόλις μία ισοπαλία, κι αυτή με την Τσέλσι, στα τελευταία
επτά παιχνίδια της. Μάλιστα, αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι μόλις στα δύο από τα τελευταία επτά αυτά ματς, έχει δει την εστία της να παραβιάζεται!

Βέβαια, έχει πολύ δύσκολο ματς κι αυτή τη φορά μπροστά της, αφού η Λίβερπουλ τη δεδομένη στιγμή είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Πρέμιερ Λιγκ. Το εκπληκτικό ντεμαράζ των «κόκκινων» έχει κάνει τον στόχο της 5ης θέσης να φαντάζει κάτι παραπάνω από ορατός! Άλλωστε η Τότεναμ δεν κέρδισε την Μπλακπουλ και αυτό είναι ένα ακόμη συν για την ομάδα του Νταγκλίς, που θέλει να πάει στο μεταξύ τους παιχνίδι στο «Ανφιλντ» με το μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Γνωστές οι απουσίες των Κάρολ, Αουρέλιο, Άγκερ και φυσικά του Τζέραρντ, αλλά με τη ψυχολογία που έχουν οι φιλοξενούμενοι δεν λογαριάζουν από απουσίες!

Στο ψαχνό… Με δεδομένη τη φόρμα των δύο ομάδων, νομίζω ότι «θα τα βρουν» κάπου στη μέση καθώς και ότι θα δούμε λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Το under 2,5 Γκολ φαντάζει ως η καλύτερη επιλογή για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όσον αφορά τη νίκη καθαυτή, νομίζω ότι η Λίβερπουλ έχει ένα μικρό αβαντάζ και αξίζει το ποντάρισμα στο να μην ηττηθεί!

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα