Πρέμιερ Λιγκ: Ή νικάει ή χαιρετάει…

16:00 7/5/2011 - Πηγή: 24wro
Ο λόγος για τη Γουέστ Χαμ η οποία παίζει κυριολεκτικά το τελευταίο της χαρτί ...
για παραμονή στην Premier League, υποδεχόμενη την Μπλάκμπερν στο «Άπτον Παρκ», την ώρα που τα «ρόδα» θέλουν να φύγουν με νίκη από το Λονδίνο η οποία θα ισοδυναμεί με παραμονή…




Στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια που διεξάγονται το Σάββατο για την 36η αγωνιστική στην αγγλική Πρέμιερ, ξεχωρίζει η αναμέτρηση στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» ανάμεσα στην Τότεναμ και την Μπλάκπουλ, με τους γηπεδούχους να θέλουν πάση
θυσία το «τρίποντο» για να εισέλθουν και πάλι στις ευρωπαϊκές θέσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να μη χάσουν για να παραμείνουν υπό προϋποθέσεις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.




ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΓΟΥΙΓΚΑΝ

Βίλα: Μία νίκη θέλει η ομάδα του Ζεράρ Ουγιέ για να παραμείνει και μαθηματικά στα «σαλόνια» της Premier League και το παιχνίδι κόντρα στην εκ των φαβορί για υποβιβασμό Γουίγκαν προσφέρεται για να την κατακτήσει. Το αυτογκόλ του Μεϊτέ στο εκτός έδρας παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Γουέστ Μπρομ δεν έφτανε, αφού τα δύο γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψαν την κατάσταση και την άφησαν με «άδεια χέρια». Χωρίς προβλήματα απουσιών ο Γάλλος τεχνικός των «χωριατών» ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα πει αντίο στον σύλλογο μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.


Γουίγκαν: Ως έναν από τους τρεις εναπομείναντες «τελικούς» μέχρι και την ολοκλήρωση της περιόδου βλέπουν όλοι στο στρατόπεδο της Γουίγκαν την αναμέτρηση του «Βίλα Παρκ», αφού η νίκη ή τουλάχιστον η αποφυγή της ήττας είναι επιτακτική στην προσπάθεια της παραμονής. Η προϊστορία είναι με το μέρος των «Λάτικς», αφού δεν έχουν ηττηθεί στην έδρα της προσεχούς αντιπάλου την τελευταία πενταετία, μετρώντας τρία διπλά και δύο ισοπαλίες. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πιο ευοίωνα για τους ποδοσφαιριστές του Μαρτίνεζ, αν το γκολ του Ενζόμπια δεν ισοφαριζόταν από το πέναλτι του Μπέινς, δώδεκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Έβερτον. Μοναδικό πρόβλημα για το τεχνικό επιτελείο, ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Πόλιτ ο οποίος δεν είναι έτοιμος.


ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ


Γουεστ Χαμ: Τα «κουκιά είναι μετρημένα» για την ομάδα του Αβραάμ Γκραντ, η οποία αν δεν νικήσει μάλλον θα αναγκαστεί να πει «goodbye» στην αγγλική Πρέμιερ. Τα «σφυριά» δείχνουν χωρίς πυγμή και σθένος στην κρισιμότερη φάση της σεζόν, αφού προέρχονται από πέντε διαδοχικές ήττες με πιο πρόσφατη αυτή στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ» από τη Σίτι, με 2-1, με το γκολ του Μπα να μην αρκεί έστω για τον βαθμό της ισοπαλίας. Στα υπέρ της η προϊστορία αφού οι γηπεδούχοι δεν έχουν ηττηθεί στο «Άπτον Παρκ» από τη Μπλάκμπερν στα παιχνίδια της τελευταίας δεκαετίας, μετρώντας έξι νίκες και μία ισοπαλία. Εκτός μάχης οι μέσοι Ο’ Νιλ και Ντάιερ, αμφίβολος ο αρχηγός Πάρκερ.



Μπλάκμπερν: Να «ξορκίσουν» την κατάρα του «Άπτον Παρκ» θέλουν τα «ρόδα», τα οποία έχουν ξεχάσε
Keywords
Τυχαία Θέματα