Πρέμιερ Λιγκ: Η Φούλαμ έχει το κίνητρο

13:56 27/4/2011 - Πηγή: 24wro
Η Φούλαμ που θέλει τους βαθμούς για να μείνει όσο γίνεται πιο μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού...
υποδέχεται την ασφαλώς πολύ πιο άνετη στο ζήτημα αυτό Μπόλτον στο μοναδικό αποψινό ματς της Πρέμιερ Λιγκ.

ΦΟΥΛΑΜ: Στους Λονδρέζους τόσο ο κάπτεν Ντάνι Μέρφι όσο και ο επιθετικός Μπόμπι Ζαμόρα αναμένεται να ξεπεράσουν τα προβλήματα που απεκόμισαν στη διάρκεια και πριν από τον σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στη Γούλβς αντίστοιχα και να ξεκινήσουν στην 11αδα. Έτσι μοναδικός πονοκέφαλος για τον Μαρκ Χιούζ είναι το αν ο Ντάμιεν Νταφ θα κατορθώσει να ξεπεράσει
εγκαίρως το πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα που τον έχει βγάλει νοκ-άουτ στις τελευταίες 2,5 εβδομάδες. Εξακολουθεί να είναι εκτός μάχης ο Φιλίπ Σεντέρος που έχει χάσει όλη την εφετινή σεζόν μετά από σοβαρό τραυματισμό το περασμένο καλοκαίρι. Τα πηγαίνει εξαιρετικά μπροστά στο κοινό της καθώς έχει πέντε νίκες και μία ισοπαλία (κόντρα στην Τσέλσι) στα έξι πιο πρόσφατα της ματς στο «Κρέιβεν Κότιτζ» ενώ μόνον σ’ ένα εξ αυτών δέχθηκε γκολ. Στα έξι πιο πρόσφατα της ματς έχει δύο νίκες, ισοπαλίες και ήττες (εκτός έδρας από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον).

ΜΠΟΛΤΟΝ: Ο τεχνικός της φιλοξενούμενης ομάδας Όουεν Κόιλ ελπίζει ότι ο φορμαρισμένος του επιθετικός Ντάνιελ Στάριτζ θα ξεπεράσει εγκαίρως το πρόβλημα στον αστράγαλο που τον ανάγκασε να γίνει αλλαγή λίγο πριν από το νικηφόρο 2-1 κόντρα στην Άρσεναλ την Κυριακή του Πάσχα στο οποίο πέτυχε το 70 του γκολ στα τελευταία εννιά της ματς. Εξακολουθούν να είναι μακροχρόνια λαβωμένοι οι Σαμ Ρίκετς, Σονμ Ντέιβις και Στίουαρτ Χόλντεν. Στα τελευταία της έξι ματς έχει τρεις νίκες , δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Στο …ψαχνό: Η Φούλαμ θέλει τους βαθμούς περισσότερο από την αντίπαλο της και είναι δυνατή μπροστά στο κοινό της ενώ από την πλευρά της η Μπόλτον παρουσιάζεται λίαν ευάλωτη στα ταξίδια της. Στοιχεία που σε συνδυασμό με την πολύ πιθανή απουσία του Στάριτζ από την 11αδα των φιλοξενούμενων συνηγορούν για την επιλογή του άσου που στην 10bet έχει απόδοση 1,78.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα