Πρέμιερ Αγγλίας: Χαμός στην «ουρά»

12:10 30/4/2011 - Πηγή: 24wro
Παιχνίδια με εξαιρετικό ενδιαφέρον περιλαμβάνει η 35η αγωνιστική στην Πρέμιερ της Αγγλίας…











Η Τσέλσι υποδέχεται την Τότεναμ με τους γηπεδούχους να ευελπιστούν σε γκέλα της Γιουνάιτεντ στο παιχνίδι της κόντρα στην Άρσεναλ (την Κυριακή) για την πλησιάσουν ακόμα περισσότερο, ενώ και η Τότεναμ θέλει τους βαθμούς για να κυνηγήσει την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Από τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια του Σαββάτου, ξεχωρίζουν αυτά ανάμεσα στη Γουίγκαν και την Έβερτον, την Μπλάκμπερν και την Μπόλτον και αυτό ανάμεσα
σε Μπλάκπουλ και Στόουκ, με τις γηπεδούχους να παίζουν τα ρέστα τους για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.






ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ-ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ


*Ντέρμπι των Μίντλαντς


Α’ γύρος: Άστον Βίλα-Γουέστ Μπρομ 2-1


Γουέστ Μπρομ: Ισοπαλία 2-2 στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ για την Γουέστ Μπρομ, που βρίσκεται στο +6 από τις θέσεις του υποβιβασμού. Μια ήττα σε οκτώ ματς έχει η ομάδα από την στιγμή που ανέλαβε ο Χόντζον. Θα απουσιάσει ο αρχηγός- μέσος Μπράντ 32/4) που ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση, εκτός και ο ακραίος Τόμας (31/3) όπως και ο αμυντικός μέσος Ριντ (21/1) που αποκόμισαν τραυματισμούς στο τελευταίο παιχνίδι με την Τότεναμ. Γνωστές οι απουσίες του αμυντικού Ιμπάνιεθ (9/1) και του μέσου Ντόρανς (21/1)


Άστον Βίλα: Διατήρησε το αήττητο για τέταρτο παιχνίδι η Άστον Βίλα, μετά την ισοπαλία 1-1 με τη Στόουκ. Και πάλι θα απουσιάσει από τον πάγκο ο Ζεράρ Ουγιέ που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Επέστρεψε ο μέσος Μπάναν, που είχε δοθεί δανεικός στη Λιντς.


Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.


ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΕΒΕΡΤΟΝ


Α’ γύρος: Έβερτον-Γουίγκαν 0-0


Γουίγκαν: Αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο «Στάδιο του Φωτός» η Γουίγκαν γνώρισε τελικά την ήττα 4-2 από τη Σάντερλαντ. Βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης, καθώς αν και ισοβαθμεί με την Μπλάκπουλ, έχει χειρότερη διαφορά τερμάτων. Προβληματισμός για την αμυντική λειτουργία της ομάδας, που στα τελευταία 10 εντός έδρας παιχνίδια έχει κρατήσει το μηδέν παθητικό μόνο σ’ ένα εξ αυτών. Επέστρεψε από τιμωρία ο αμυντικός Φιγκερόα (29/1), δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για την ομάδα του Μαρτίνεζ.


Έβερτον: Μετά από 7 αγωνιστικές, η Έβερτον γνώρισες την ήττα 1-0 από τη Γιουνάιτεντ. Παρά τις απουσίες της, η ομάδα του Μόγιες πάλεψε το παιχνίδι, ένα γκολ του Ερνάντες στα τελευταία λεπτά της στέρησε τον βαθμό. Στην αποστολή ο μέσος Αρτέτα (25/3) που έχασε τα τελευταία πέντε παιχνίδια. Σίγουρα εκτός ο επιθετικός Σαχά (22/7) και ο μέσος Φελαϊνί (20/1), αμφίβολος ο αμυντικός Χέιτινγκα (24/1).


ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΜΠΟΛΤΟΝ


Α’ γύρος: Μπόλτον-Μπλάκμπερν 2-1


Μπλάκμπερν: Νέα ήττα 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι για την Μπλάμπερν, που έμεινε χωρίς νίκη για εντέ
Keywords
Τυχαία Θέματα