Πρ. Γιουρόπα Λιγκ: Λίγοι οι …σίγουροι

23:40 7/7/2011 - Πηγή: 24wro
Ανοικτή είναι η υπόθεση πρόκριση στα μισά από τα νωρίς σημερινά παιχνίδια…
της 2ης πράξης του 1ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.


ΙΡΤΙΣ – ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ


Ίρτις: Η  ομάδα του Καζακστάν στηριζόμενη στην πολύ καλή της έδρα φιλοδοξεί να ανατρέψει το σε βάρος της 1-0 του πρώτου ματς. Απών θα είναι οπ Μικάλιουκ που αποβλήθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδια.

Γιαγκελόνια: Οι  Πολωνοί θα προσπαθήσουν να υπερασπίσουν το ισχνό 1-0 υπέρ τους στο πρώτο εντός έδρας ματς και ο τεχνικός τους πιθανότατα θα προβιβάσει σε βασικό τον νεοαποκτηθέντα Σέρατλιτς.

Tips

•    Μόλις μία ήττα έχει γνωρίσει εντός έδρας η Ίρτις στα εννιά πιο πρόσφατα της ματς.
•    Μόλις μία νίκη έχουν πετύχει εκτός έδρας οι Πολωνοί στα 11 πιο πρόσφατα τους ταξίδια.

ΟΛΙΜΠΙ ΡΟΥΣΤΑΒΙ – ΜΠΑΝΑΝΤΣ

Ολίμπι Ρούσταβι: Να αξιοποιήσει την υποθήκη της νίκης 1-0 στο πρώτο ματς στην Αρμενία φιλοδοξεί η ομάδα της Γεωργίας αλλά ο τεχνικός της Γελάντζε προειδοποιεί ότι ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί.

Μπάναντς: Οι Αρμένιοι θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το σε βάρος τους σκηνικό από το πρώτο ματς και  ο τεχνικός τους Ναζαραγιάν δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Tips

•    Under ήταν τα έξι από τα 8 ευρωπαϊκά ματς που έχει δώσει μέχρι σήμερα η Ρούσταβι.
•    No goal ήταν τα επτά τελευταία ευρωπαϊκά μάτς της Μπάναντς.


ΣΑΧΤΙΟΡ ΚΑΡΑΓ. – ΚΟΠΕΡ

Σαχτιόρ Κ. : Την παρθενική της πρόκριση στην επόμενη φάση  ευρωπαϊκού κυπέλλου φιλοδοξεί η ομάδα από το Καζακστάν και ο Βλαντιμίρ Κουμίκοφ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα μετά το πρώτο ματς που τέλειωσε 1-1.

Κόπερ: Η ομάδα της Σλοβενίας  παρουσιάστηκε λιγότερο προετοιμασμένη από την αντίπαλο της καθώς το εθνικό πρωτάθλημα αρχίζει στις 16 του μήνα. Ο τεχνικός της Μπάντζιμ αναμένεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι.

Tips

•    Μόλις μία ήττα σε 10 ματς έχουν μπροστά στο κοινό τους οι γηπεδούχοι.
•    Αγνοεί τη χαρά της εκτός έδρας νίκη στα τελευταία της έξι ματς η Κόπερ.


ΟΥΛΙΣΕΣ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ

Ούλισες: Για την τιμή των όπλων λογικά   θα παλέψει η γηπεδούχος που θα μπορούσε να είχε καλή τύχη αν δεν έχανε πέναλτι στο πρώτο ματς ο Ανταμιάν. Πλέον οι Αρμένιοι μετά το σε βάρος τους 3-0 στην Ουγγαρία μπορούν να ελπίζουν ελάχιστα αν και ο τεχνικός τους Σαβάντα Αρζουμανιάν αρνείται να παραδώσει τα όπλα.
Φερεντσβάρος: Η πείρα των Μαγιάρων τους επέτρεψε να βάλουν τις βάσεις της πρόκρισης στο πρώτο εντός έδρας ματς  και ο τεχνικός τους Λάζλο Προύκνερ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Tips

•    Μόλις για 2η σεζόν αγωνίζεται στην Ευρώπη η ομάδα της Αρμενίας και στοχεύει στην παρθενική της πρόκριση.
•    Τρεις παρουσίες σε ευρωπαϊκούς τελικούς έχει η Φερεντσβάρος που έχει κατακτήσει το πάλαι ποτέ Κύπελλο
Keywords
Τυχαία Θέματα