Πρ. Γιουρόπα Λιγκ: Είναι στο χέρι του Βόλου

20:45 21/7/2011 - Πηγή: 24wro
Τον πρώτο λόγο για την εξασφάλιση της πρόκρισης στον επόμενο γύρο…
έχει ο Ολυμπιακός Βόλου που υποδέχεται την Ραντ στο «Πανθεσσαλικό».
ΒΕΣΤΕΡΛΟ –ΤΟΥΡΚΟΥ

Βέστερλο: Η ομάδα του γιάν Κέλεμανς αγωνίστηκε πολύ έξυπνα στο πρώτο ματς εκτός έδρας και χάρη στο γκολ στις καθυστερήσεις που πέτυχε πήρε μία νίκη η οποία της ανοίγει σχεδόν διάπλατα το δρόμο για τον επόμενο γύρο.

Τουρκού: Είχε ευκαιρίες να πάρει τη
νίκη αλλά τελικκά όχι μόνο δεν τα κατάφερε αλλά και η εντός έδρας ήττα από τους έμπειρους Βέλγους με 1-0 κάνει σίγουρα εξαιρετικά δύσκολη την αποστολή της για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Tips

* Το γκολ που πέτυχε ο Καμπέκε στο πρώτο ματς των δύο ομάδων ήταν το παρθενικό της Βέστερλο σε επτά παιχνίδια στη 2η τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ- ΦΛΑΜΟΥΡΤΑΡΙ

Γιάμπλονετς:Με το ένα και πλέον πόδι στον επόμενο γύρο είναι η ομάδα της Τσεχίας έπειτα από τη νίκη 2-0 μέσα στην Αλβανία στο πρώτο παιχνίδι των δύο αντιπάλων.

Φλαμουρτάρι: Εξαιρετικά δύσκολη έγινε η αποστολή των φιλοξενούμενων έπειτα από την ήττα 2-0 εντός έδρας αλλά θα προσπαθήσουν να φθάσουν στη μεγάλη ανατροπή και να πάρουν αυτοί το εισιτήριο της πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο.

Tips

*Η Γιάμπλονετς είναι αήττητη μπροστά στο κοινό της εδώ και 12 ματς.

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ – ΜΙΝΣΚ

Γκαζιαντεπσπόρ:Θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη στην έδρα της αντιπάλου της στο πρώτο ματς αλλά ασφαλώς και οι Τούρκοι είναι ικανοποιημένοι από το τελικό 1-1 που τους δίνει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μινσκ: Η ομάδα του Βιτάλι Ταρακάνοφ το πάλεψε αρκετά αλλά φάνηκε η απειρία της στο πρώτο παιχνίδι και απέτυχε να πάρει μία νίκη πουβ θα της επέτρεπε να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος των ελπίδων της για πρόκριση. Θα απουσιάσει ο Σκιντέρις για τους Λευκορώσους που αποβλήθηκε στο πρώτο ματς.

Tips

*Η Μινσκ παίρνει για πρώτη φορά μέρος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

ΝΤΕ ΧΑΑΓΚ – ΤΑΟΥΡΑΣ

Ντε Χάαγκ: Κατάφερε να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση χάρη στη νίκη 3-2 στη Λιθουανία στο πρώτο ματς που είχε συναρπαστικές εναλλαγές στο σκορ. Τιμωρημένος είναι για τους Ολλανδούς  Λούκσικ.

Τάουρας: Το πάλεψε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η φιλοξενούμενη ομάδα αλλά η απειρία της φάνηκε σε μεγάλο βαθμό και πλέον η αποστολή της για πρόκριση στην επόμενη φάση είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλά δύσκολη.

Tips

*Η Τάουρας έχει μόνον over στα πέντε της συνολικά ευρωπαϊκά παιχνίδια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΡΑΝΤ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ

Ολυμπιακός Β. : Έκανε σπουδαίο ευρωπαϊκό ντεμπούτο η ομάδα του Χάβι Γκαρθία και με τη νίκη 1-0 στη Σερβία ατενίζει με μεγάλη αισιοδοξία την πρόκριση. ΟΙ Σανκαρέ και Ουμπίντες αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα τραματισμού που όμως δεν αναμένεται να τους εμποδίσουν να τεθούν στη διάθεση του Ισπαν
Keywords
Τυχαία Θέματα