Πρ. Γιουρόπα Λιγκ: Είναι στο χέρι του Βόλου

15:51 21/7/2011 - Πηγή: 24wro
Τον πρώτο λόγο για την εξασφάλιση της πρόκρισης...
στον επόμενο γύρο έχει ο Ολυμπιακός Βόλου που υποδέχεται την Ραντ στο «Πανθεσσαλικό».
ΒΕΣΤΕΡΛΟ –ΤΟΥΡΚΟΥ

Βέστερλο: Η ομάδα του γιάν Κέλεμανς αγωνίστηκε πολύ έξυπνα στο πρώτο ματς εκτός έδρας και χάρη στο γκολ στις καθυστερήσεις που πέτυχε πήρε μία νίκη η οποία της ανοίγει σχεδόν διάπλατα το δρόμο για τον επόμενο γύρο.

Τουρκού: Είχε ευκαιρίες να πάρει τη
νίκη αλλά τελικκά όχι μόνο δεν τα κατάφερε αλλά και η εντός έδρας ήττα από τους έμπειρους Βέλγους με 1-0 κάνει σίγουρα εξαιρετικά δύσκολη την αποστολή της για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Tips

* Το γκολ που πέτυχε ο Καμπέκε στο πρώτο ματς των δύο ομάδων ήταν το παρθενικό της Βέστερλο σε επτά παιχνίδια στη 2η τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ- ΦΛΑΜΟΥΡΤΑΡΙ

Γιάμπλονετς:Με το ένα και πλέον πόδι στον επόμενο γύρο είναι η ομάδα της Τσεχίας έπειτα από τη νίκη 2-0 μέσα στην Αλβανία στο πρώτο παιχνίδι των δύο αντιπάλων.

Φλαμουρτάρι: Εξαιρετικά δύσκολη έγινε η αποστολή των φιλοξενούμενων έπειτα από την ήττα 2-0 εντός έδρας αλλά θα προσπαθήσουν να φθάσουν στη μεγάλη ανατροπή και να πάρουν αυτοί το εισιτήριο της πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο.

Tips

*Η Γιάμπλονετς είναι αήττητη μπροστά στο κοινό της εδώ και 12 ματς.

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ – ΜΙΝΣΚ

Γκαζιαντεπσπόρ:Θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη στην έδρα της αντιπάλου της στο πρώτο ματς αλλά ασφαλώς και οι Τούρκοι είναι ικανοποιημένοι από το τελικό 1-1 που τους δίνει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μινσκ: Η ομάδα του Βιτάλι Ταρακάνοφ το πάλεψε αρκετά αλλά φάνηκε η απειρία της στο πρώτο παιχνίδι και απέτυχε να πάρει μία νίκη πουβ θα της επέτρεπε να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος των ελπίδων της για πρόκριση. Θα απουσιάσει ο Σκιντέρις για τους Λευκορώσους που αποβλήθηκε στο πρώτο ματς.

Tips

*Η Μινσκ παίρνει για πρώτη φορά μέρος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

ΝΤΕ ΧΑΑΓΚ – ΤΑΟΥΡΑΣ

Ντε Χάαγκ: Κατάφερε να βάλει γερές βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση χάρη στη νίκη 3-2 στη Λιθουανία στο πρώτο ματς που είχε συναρπαστικές εναλλαγές στο σκορ. Τιμωρημένος είναι για τους Ολλανδούς  Λούκσικ.

Τάουρας: Το πάλεψε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η φιλοξενούμενη ομάδα αλλά η απειρία της φάνηκε σε μεγάλο βαθμό και πλέον η αποστολή της για πρόκριση στην επόμενη φάση είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλά δύσκολη.

Tips

*Η Τάουρας έχει μόνον over στα πέντε της συνολικά ευρωπαϊκά παιχνίδια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΡΑΝΤ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ

Ολυμπιακός Β. : Έκανε σπουδαίο ευρωπαϊκό ντεμπούτο η ομάδα του Χάβι Γκαρθία και με τη νίκη 1-0 στη Σερβία ατενίζει με μεγάλη αισιοδοξία την πρόκριση. ΟΙ Σανκαρέ και Ουμπίντες αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα τραματισμού που όμως δεν αναμένεται να τους εμποδίσουν να τεθούν στη διάθ
Keywords
Τυχαία Θέματα