Πότε έρχεται η τρόικα (ξανά) στην Ελλάδα

13:31 16/11/2011 - Πηγή: 24wro
Θα έρθουν και πότε οι επικεφαλής της τρόικας στην Αθήνα; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό αρχίζει να εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ...

Κι αυτό γιατί οι πληροφορίες που έρχονται από τις Βρυξέλλες διίστανται.
Η βασική «γραμμή» είναι ότι ο κ. Πολ Τόμσεν και οι συν αυτώ, δεν πρόκειται να επιστρέψουν αν προηγουμένως δεν υπογραφούν οι δεσμευτικές επιστολές για τις αποφάσεις της 27ης Οκτωβρίου.
Κατά συνέπεια, μια επιπλέον εκκρεμότητα
συνδέεται άμεσα με τη στάση που θα τηρήσει η ελληνική πλευρά αναφορικά με το τόσο κρίσιμο –όπως εξελίσσεται– αυτό θέμα.
Υπενθυμίζεται ότι ανάλογη είναι η εκκρεμότητα και με την εκταμίευση της 6ης δόσης του δανείου από το πρώτο πακέτο βοήθειας.
Τις τελευταίες ώρες ωστόσο, κυκλοφορεί στην αγορά και μια άλλη πληροφορία, που θέλει την τρόικα να επιστρέφει στην Αθήνα ενδεχομένως και έως το τέλος της εβδομάδας.
Στην περίπτωση αυτή, η εδώ παρουσία της συνδέεται με την κατάθεση του Προϋπολογισμού για το 2012, η οποία χρονικά τοποθετείται για την Παρασκευή.
Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα δοθεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία σε όλες τις πλευρές να απεμπλακούν από τη δύσκολη θέση, στην οποία έχουν περιέλθει, εξαιτίας της συζήτησης που έχει ξεκινήσει αναφορικά με τις δεσμεύσεις των αποφάσεων της 27ης Οκτωβρίου.
Γενικότερα, κοινή είναι η αίσθηση ότι όλοι προσπαθούν να βγουν από αυτή την θέση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, αλλά αυτό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.
Τουλάχιστον έτσι όπως έχει αρχίσει να διαμορφώνεται η κατάσταση, σε σταυρόλεξο για πολύ δυνατούς λύτες…

newscode.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα