Πώς θα επηρεάσει η ερχόμενη Ηλιακή έκλειψη την Ελλάδα;

08:01 25/11/2011 - Πηγή: 24wro
Το Φαουστιανό Ελληνικό μελόδραμα του Μνημόνιου Νο 666, των δόσεων και των...
υπογραφών περνάει στην 2η (καθαρτήρια) Πράξη με το σενάριο να έχει πλέον αλλάξει, όπως διαφαινόταν από τις εκλείψεις του περασμένου Ιουνίου».

Δανείζομαι την συγκεκριμένη παράγραφο από το «Αστρολογικό δελτίο» της 23ης Νοεμβρίου, επειδή δίνει μια πολύ καλή εικόνα της συνέχειας των εκλείψεων, η επιρροή των οποίων έχει συνήθως μια ευρύτερη χρονική εμβέλεια, πολύ πέραν του ενός μηνός.

Στα άρθρα εκείνης της περιόδου τόσο η αφεντιά
μου, όσο και ο γνωστός σας Karl είχαμε τονίσει πως το Ελληνικό πρόβλημα είναι τελικά σταγόνα στον ωκεανό και σύντομα οι ειδήμονες και οι μεγαλοσχήμονες πρωθυπουργοί, Πρόεδροι κλπ θα πάψουν να ασχολούνται με αυτό, επικεντρωμένοι πλέον στο να σβήσουν τις πολύ μεγαλύτερες φωτιές που άναψαν στα μπατζάκια τους.

Όποιο ωροσκόπιο και αν χρησιμοποιήσει κανείς για την «Ενωμένη» Ευρώπη, από την ΕΟΚ έως το Μάαστριχτ και το ευρώ, το συμπέρασμα είναι το ίδιο: Άντε γεια!

Και κάπως έτσι μπορεί να περιγράφουν τα τεκταινόμενα οι ιστορικοί του μέλλοντος:

Η Έξοδος του Μεσολογγίου - Ευρώ

«Η Ηρωική έξοδος του Ευρώ αποτελεί ίσως την κορυφαία και την πιο συγκινητική στιγμή του Αγώνα.Ήταν η κατάληξη μιας άνισης μάχης μεταξύ αναρίθμητων κεφαλαιοκρατών και λιγοστών υπερασπιστών της ευμάρειας των λαών.

Η θυσία προώθησε το ευρωπαϊκό ζήτημα, όσο καμιά άλλη νίκη: Ο ηρωισμός των αγωνιστών θέρμανε τις καρδιές των οραματιστών και τους ενέπνευσε σε μια αληθινή σταυροφορία για την οικονομική απελευθέρωση των λαών, που ακόμη την περιμένουμε αλλά καλό είναι να έρθει κάποτε».

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα καθ’ ημάς εξελίσσονται ειδυλλιακά, τουναντίον καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όλες τις δυνατές μορφές της κοσμικής βαρβαρότητας, συνδυασμένη μάλιστα με την αναπόφευκτη όπως φαίνεται αλλαγή προτεραιοτήτων των «φίλων και συμμάχων» μας.

Η ante portas Ηλιακή έκλειψη της 25ης Νοεμβρίου έχει για την Ελλάδα εκρηκτικά χαρακτηριστικά, τα οποία έρχονται να συμπληρώσουν το παζλ των τελευταίων μηνών.

Ζούγκλα η πραγματικότητα κι εμείς καλούμαστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών ως υποψιασμένοι κυνηγοί που γνωρίζουν πως το σαφάρι τους έχει έναν «περίεργο» κανόνα: Οι ρόλοι θύτη και θύματος αλλάζουν όπως τα νερά του Ευρίπου.

Για την επιρροή της συγκεκριμένης έκλειψης στα δώδεκα ζώδια μπορείτε να διαβάσετε πολλά στις μηνιαίες προβλέψεις της κ Σαλωνίκη.

Εδώ θα ξεδιπλωθούν οι συλλογικές (κοσμικές) συνισταμένες αυτής της επιρροής και θα δοθεί η «μεγάλη εικόνα» στην οποία βρισκόμαστε όλοι.

Για τις γεωγραφικές συντεταγμένες των Αθηνών, ο Ωροσκόπος της έκλειψης στον Τοξότη πέφτει πάνω στον γενέθλιο Άρη της Ελλάδος, την ίδια στιγμή που στις γωνιακές ακμές -τροπικές ή αστρικές- έχουν κατσικωθεί οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι κύριοι Άρης, Κρόνος, Ουρανός και Πλούτωνας. Ούτε παραγγελιά να τους είχαμε και πριν πάει ο νους σας στο κακό (που καλώς θα πάει...) να ε
Keywords
Τυχαία Θέματα